|

Dudullu Kupası Galatasaray'ın

Türkiye’nin en büyük ve İstanbul’un tek minik kız futbol şenliği 'Cheetos Dudullu Kupası'nı Galatasaray Kız Futbol takımı kazandı.

Yeni Şafak
19:52 - 30/01/2015 Cuma
Güncelleme: 17:56 - 30/01/2015 Cuma
Yeni Şafak

Sarı-Kırmızılılar çok çekişmeli geçen final maçında Fatih Vatanspor’u 3-2 yenerek zafere ulaştılar. Fatih temsilcisinden Songül ile Seda, Galatasaray’dan ise Zeynep ve Ayşin’in karşılıklı golleri ile 2-2’ye gelen karşılaşmada galibiyet golünü Galatasaray kaptanı Sude son dakikalarda, penaltıdan kaydetti. İstanbul İl Hakemlerinden Esra Parlak’ın yönettiği finalin ardından Galatasaray kızları büyük sevinç yaşadılar.


İstanbul Dudullu Stadı’nda gerçekleşen kupa maçlarına Galatasaray ve Fatih Vatanspor’un yanında Dudulluspor, Kocaeli Kavaklı Ortaokulu ve Sultanbeyli Mevlana kız futbol takımları katıldı. Yüze yakın sporcunun mücadele ettiği turnuvada, havanın da elverişli olması ile birlikte tüm katılımıcılar için keyifli bir gün yaşandı.


Minik kız futbolculara maç yapma olanağı sağlamak ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak amacı ile 'Dudulluspor Kız Futbol Programı' kapsamında düzenlenen turnuva, Cheetos sponsorluğunda 2 senedir öğrencilerin Şubat tatillerinde yapılıyor.

#Cheetos Dudullu Kupası
#Dudulluspor
#Galatasaray
#Beşiktaş
#Fatih Vatanspor
9 yıl önce