|

Düşüşler yaşanır dert etmeyin

Ligde iki haftadır yaşadığı 5 puanlık kayıp sonrası Sivasspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Beşiktaş’ta idmanı izleyen Başkan Fikret Orman, futbolculara kısa öğütler verdi. Puan kayıplarına takılmamalarını isteyen Orman, “Bu sezon beklentiler yüksek, sizden en az bir kupa istiyorum” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/03/2015 суббота
Güncelleme: 22:10 - 6/03/2015 пятница
Yeni Şafak
UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool maçları dönüşü ligde Eskişehirspor yenilgisi ve Balıkesirspor beraberliğiyle 5 puan bırakarak zirveyi kaptıran Beşiktaş’ta yarın oynanacak Sivasspor maçında tek düşünce 3 puan olurken, Başkan Fikret Orman da işi sıkı tutuyor. Başkanlığı döneminde pek sık tesislere gitmemesiyle bilinen ancak bu sezon bunu alışkanlık haline getiren Orman, dün de tesislerdeydi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile birlikte idmanı izleyen Beşiktaş Başkanı, takımla da bir toplantı gerçekleştirdi. Sivasspor maçı öncesi takıma moral veren Başkan Orman, takımdan yaşanan puan kayıplarına takılmamalarını istedi. 

HER MAÇI AYRI AYRI DÜŞÜNÜN

Liverpool maçlarında sergiledikleri iyi futbolu oyunculara hatırlatan Başkan Fikret Orman, “Lig uzun bir maraton ve bu tip puan kayıpları yaşanabilir. Düşüşler de olabilir. Bunları kesinlikle kafanıza takmayın. Her maçı ayrı düşünün. Bu sezon bizden beklentiler yüksek, yönetim olarak da bizim de sizden. Sivas’tan 3 puanla döneceğinize inanıyorum” dedi. Başkan Orman, son olarak da oyunculardan sezon sonunda mutlaka bir kupa istediğini sözlerine ekledi. 

Bandajla oynayacak

Balıkesirspor maçında direğe çarpınca kaburgası ezilen Cenk Gönen, dün takımla birlikte çalıştı. Tedavisi tamamlanan genç kaleci, yarınki Sivasspor maçında kalede görev yapacak. Cenk, karşılaşmaya özel bir bandajla çıkacak. Ağrıları süren kaleci Tolga Zengin’in ise tedavisi sürüyor. Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlıların dünkü idmanına Milosevic, Sivok, İsmail, Tolga ve Cenk Tosun katılmadı. Beşiktaş, bu sabah yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve özel uçakla Sivas’a gidecek.

#Eskişehirspor
#Fikret Orman
#Ahmet Nur Çebi
9 лет назад