|

Düzce'de Off Road heyecanı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Trial Kupası'nın ikinci ayak yarışları, Düzce'de başladı.

Yeni Şafak
16:05 - 18/04/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:10 - 18/04/2015 Cumartesi
AA

Düzce Otomobil Sporları ve Off Road Derneği (DOSOD) organizasyonunda düzenlenen yarışlar, Gümüşova ilçesinin Selamlar köyü mevkisinde gerçekleştiriliyor.



Arazi araçlarının katıldığı organizasyon, 2 araç ve 4 sürücüden oluşan ekiplerin mücadelesine sahne oldu. Trial yarışlarda ekipler, belirlenen parkurlarda yer alan tüm engel ve kapıları, ekip olarak en kısa zamanda aşmak için yarıştı.



Yarışma Direktörü ve DOSOD Başkanı Zafer Altınışık, yarışmaya farklı illerden 16 takımın katıldığını belirterek, "Şu an itibariyle etap çok keyifli geçiyor. Etabı hazırlarken büyük keyif almıştık, şimdi yarışları izlerken daha da keyif alıyoruz. Katılımcıların da bir sorunu yok, herkes memnun. Bizden sonraki ayakları başka iller ve kulüpler gerçekleştirecek. Bu yarışmalar kulüpler için deneyim oluyor. Bir çok elemeden geçerek bu yarışlara ev sahipliği yapıyoruz. Başından sonuna federasyon tarafından bir denetleme içerisindeyiz. Elimizden geldiği kadar sıfır hata ile yarışı bitirip insanları sağ salim evlerine uğurladıktan sonra en mutlu sonucu almış olacağız" dedi.



Yarışmacılarla İlişkiler Sorumlusu Mahir İsa Zorbozan ise yarışmada önemli olanın takım ruhu, takım birlikteliği, aynı dili konuşup aynı hareketi yapabilmek olduğunu ifade ederek, takım arkadaşlarının birbirleriyle uyumlu olmadıkları takdirde başarılı olamayacaklarını kaydetti.



İkinci ayak yarışları, yarın sona erecek.



#off road
#düzce
#Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu
9 yıl önce