|

Efes'te Cedi Osman şoku

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan İvkovic, “Oynanan oyunla tatmin olduğumu söyleyemem ama Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum. Ligin bitmesine 1 maç kaldı ve biz de bu maç için hazırlanacağız. Cedi sakatlandı ve doktorla konuştum, durumunun ciddi olduğunu söyledi” dedi.

Yeni Şafak
21:46 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 18:48 - 3/05/2015 Pazar
IHA

Deneyimli çalıştırıcı, “Bugün çok zor bir maç oldu. Onlar maçın 3 çeyreğinde çok iyi oynadılar. Biz ilk yarıda kötü oynadık ve birçok atış kaçırdık. İlk 3 çeyreğe baktığımızda takımım reaksiyonsuz olarak gözüküyordu. Beşiktaş'ta oyuna ağırlığını koydu. Ancak 3. periyottan sonra oyuncularım pes etmeyeceğini gösterdi ve maç uzatmalara gitti. Takımımın ne kadar savaştığını gösteriyor bu. Oynanan oyunla tatmin olduğumu söyleyemem ama Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum. Ligin bitmesine 1 maç kaldı ve biz de bu maç için hazırlanacağız. Cedi sakatlandı ve doktorla konuştum, durumunun ciddi olduğunu söyledi” açıklamasını yaptı.


Anadolu Efes'in genç oyuncusu Birkan Batuk, Beşiktaş'ın Play-off'a kalma mücadelesi verdiğini hatırlatarak, karşılaşmanın son dakikalarında ve uzatmada oynadıkları oyunla Beşiktaş'ı mağlup ettiklerini dile getirdi.



Dettmann: Ufak nüanslarla kaybettik

Siyah-beyazlı takımın başantrenörü Henrik Dettmann ise Anadolu Efes'i tebrik ederek, “Deneyimleri ve sertlikleriyle bu maçı kazandılar. Üç çeyrek iyi bir oyun oynadık. Ufak nüanslarda maçı kaybettik. Takımımla ve oyuncularımla gurur duyuyorum. Avrupa'nın en üst düzey takımlarından biriyle oynadık. Onlara karşı iyi mücadele ettik. Bu yüzden oyuncularımı da tebrik ediyorum” dedi.


Beşiktaşlı basketbolcu Johnson, zor bir maç oynadıklarını belirterek ilk üç periyotta önde olmalarına rağmen maçın sonundan oyundan düştüklerini ve mağlup olduklarını söyledi.

#basketbol ligi
#anadolu efes
#cedi osman
9 yıl önce