|

Egemen günde 7 saat çalıştı

Erciyesspor maçıyla 9.5 ay sonra forma giyen F.Bahçeli yıldızın sahalara dönüşünde Alter G cihazının etkili olduğu bildirildi

04:00 - 22/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:00 - 22/12/2014 Pazartesi
Diğer

Kayseri Erciyes maçıyla sahalara dönen Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, 9.5 aylık sakatlık sürecinde günde 7 saat antrenman yaparak sağlığına kavuştu. Ameliyat olduktan sonra koltuk değnekleriyle hareket ederken, eskisi gibi sahalara dönememe korkusu yaşayan milli oyuncu ameliyat sonrası saat 10.00’da tesislere geldi, yoğun bir program uygulanırken tedavisinin yanı sıra kondisyon çalışmaları yaptı. Koltuk değneklerini attıktan sonra yerçekimsiz koşu bandı Alter G ve izokinetik cihazlarla antrenman yapan Egemen, Alter G sayesinde ameliyat olduğu dizine yükleme yapmadan saatlerce koşu programı uyguladı.  İzokinetik cihazlarla yüksek volümlü dayanıklılık antrenmanı yaptı, böylece vücudunun oksijen ve dayanıklılık kapasitesini yüksek tuttu. Çok inatçı ve güçlü bir yapıya sahip olan Egemen, ameliyat olduğu dizi haricindeki üst adale diğer kaslarını çok çalışarak hazır tuttu. 


Caner aranıyor!

F.Bahçeli Caner Erkin geçen sezonki performansını aratıyor. Bu sezon geride kalan 14 haftada 2 kez gol pozisyonuna giren ancak gol atamayan, sadece 3 asist yapabilen Caner’in isabetli orta sayılarındaki düşüş de dikkat çekiyor. Başarılı sol bek oyuncusu toplam 92 orta yaparken bu ortaların ancak 20’si isabetli oldu, yüzde 21’lik isabetli orta istatistiği tutturdu. Caner geçen sezon ise 14. hafta itibariyle 5 kez gol pozisyonuna girmiş, 1 gol atmış ve 7 asist yapmıştı. Caner 107 orta yaparken 30 isabetle yüzde 28 isabet oranı tutturmuştu. 

#Kayseri Erciyes
#Fenerbahçe
#Egemen Korkmaz
9 yıl önce