|

Emenike taraftarlardan özür diledi

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Emmanuel Emenike, dün akşam Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında saha içinde yaşananlara ilişkin FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Saha içinde yaşananların anlık olduğunun altını çizen Nijeryalı oyuncu özür dilerken her zaman Fenerbahçe için çalışan bir futbolcu olduğunu da söyledi.

Dha
00:00 - 22/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:44 - 22/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Emenike taraftarlardan özür diledi
Emenike taraftarlardan özür diledi

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ikinci yarısında bir topuk pası sonrası Emre Belözoğlu ile tartışan Emenike, taraftarların da kendisine tepki göstermesi sonucu tribünlere kol hareketleriyle karşılık vermiş, oyundan alındıktan sonra da sinirli bir şekilde soyunma odasına gitmişti.

Golcü oyuncu FB TV'ye yaptığı açıklamada o anlar için şöyle konuştu: "Öncelikle dün akşam yaşadığımız o şey, tamamen duyguların birikmesinden ve duyguların patlamasından oluşan bir an idi. Takımın başarısını en çok isteyen oyunculardan biriyim. Bu nedenle dün yaşananlardan dolayı tüm Fenerbahçe taraftarlarından özür diliyorum. Onları böyle bir olay ile karşı karşıya bıraktığım için özür dilerim. Bu şekilde sahada davranmamam gerekiyordu. Fenerbahçe'yi çok seven bir oyuncu olarak böyle davranmamam gerekiyordu. Hiçbir şekilde kasıtlı veya gerginlikten dolayı oluşan bir hareket değildi. Fenerbahçe'nin başarılı olması gerektiğinin baskısından ve maçın atmosferinden böyle bir an yaşandı. Hiçbir şekilde bir gerginlik söz konusu olmadı ve benim için sahada kaldı. Ben, tekrardan taraftarlarımızdan özür diliyorum."

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı süper Lig'in 4.haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkinse, "Çok önemli bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Önümüzdeki hafta Akhisar deplasmanına gideceğiz. Benim düşüncem, Trabzonspor karşısında yaptığımız gibi oyunu rakip sahaya yığmamız gerekiyor. Sahaya da bu mantalite ile çıkarsak ve kafamızda her zaman 3 puan düşüncesi olursa sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanı alacağımıza inanıyorum" dedi.

10 yıl önce