|

Emenike’ye gol dersi veriliyor

F.Bahçe yardımcı antrenörü Fatih Yıldız tarafından özel gol atma dersi verilen Emenike, Can Bartu Tesisleri’nde hem saha içinde hem de videodan ceza sahası içinde nasıl gol vuruşu yapılır çalışmaları yapıyor

04:00 - 29/01/2015 Perşembe
Güncelleme: 01:10 - 29/01/2015 Perşembe
Diğer

Fenerbahçe’de bu sezon teknik direktör İsmail Kartal, takım arkadaşları ve tribünlerle zaman zaman sorunlar yaşayan, gol atamadığı için tartışılan Emenike’ye ilginç ders. Teknik direktör İsmail Kartal’ın “Bu takımda oynamak istiyorsan benim dediğimi yapacaksın” dediği Nijeryalı yıldıza özel gol atma dersleri veriliyor. Süper Lig’de geride kalan 17 haftada sadece 2 gol atan, performansıyla hayal kırıklığı yaşatan ve futboldan kopma noktasına gelen Nijeryalı forvete Can Bartu Tesisleri’nde “Gol nasıl atılır” antrenmanları yaptırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Kayserispor maçı kadrosuna alınmayan Emenike’ye İstanbul’da Fenerbahçe yardımcı antrenörü Fatih yıldız tarafından özel gol dersi verildi. Can Bartu Tesisleri’nde antrenmanlarda ceza sahası içinde “Nasıl gol atılır” çalışmaları yaptırılan Nijeryalı forvete videodan da dünya yıldızlarının gol vuruşlarındaki son vuruş teknikleri gösteriliyor. Emenike dün yapılan antrenman sonrası da özel olarak çalıştı. Antrenmanda istekli ve hırslı olduğu dikkat çeken Nijeryalı oyuncu, kenardan yapılan ortalarda gol vuruşu yaptı. 


Ozan Tufan'ı istiyoruz ama...

Bursaspor'un genç futbolcusu Ozan Tufan, transferin gözde ismi. Yeşil-beyazlı kulüp mali sorunlar yaşasa da Ozan'ı satmaya sıcak bakmıyor. Ancak Fenerbahçe ve Trabzonspor geleceğin yıldız adayı için ısrarcı. Fenerbahçe'nin Kayserispor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası teknik direktör İsmail Kartal'a, Ozan Tufan transferi soruldu. Kartal, genç futbolcuyu kadrosunda görmek istediğini söyledi. Çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kartal, "Transferi başkanımız ile yöneticilerimiz takip ediyor. Ozan Tufan'ı takımımıza katmak istediğimizi daha önce söylemiştik. Ama bunun ekonomik şartları, iki kulübün arasındaki ilişkilerdeki son durumu ben bilmiyorum" yanıtını verdi. Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için 5 milyon Euro'ya kadar çıktığı biliniyor. Trabzonspor da Ozan Tufan-Şener Özbayraklı ikilisi için 9 milyon Euro seviyesinde bir teklif vermeye hazır.


Kuyt müjdesi Sow dönüyor

Fenerbahçe’nin Kasımpaşaspor ile oynadığı maçta sakatlanan ve Karabükspor maçında forma giymesinin zor olduğu bildirilen Kuyt’tan sevindirici haber geldi. İki gündür antrenmanlara çıkmayan Hollandalı yıldızın, hafta sonundaki maçta takımda yerini alması beklendiği bildirildi. Kuyt’ın kesin durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacak. Afrika Uluslar Kupası’nda Senegal’in elenmesi üzerine Moussa Sow da beklenenden daha erken takıma dönüyor. Senegalli yıldızın Karabükspor maçında forma giymesi bekleniyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı bulunan Meireles ile sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu ise Karabükspor maçında forma giymeyecek. 


Webo krizi!

F.Bahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor ile oynadığı maç öncesi Webo krizi yaşandı. Maça çıkmak istemediğini bildiren Kamerunlu golcü, “Bu maçta ne işim var” siteminde bulundu. Teknik direktör İsmail Kartal, bu sıkıntıya rağmen Webo’yu sahaya sürdü. Tecrübeli futbolcunun maç seçmesine takım arkadaşlarının da tepki gösterdiği öğrenildi.


Öğrencilerden ziyaret

TFF Ülker Elit Kız Futbol Köyü'nde eğitim gören bir grup genç sporcu, F.Bahçe’nin dün yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Kız futbolcular, çalışma sonunda teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirdi.

#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Emenike
9 yıl önce