|

Emre: Fikret Orman amacına ulaştı!

F.Bahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu, Fikret Orman’a böyle sitem etti: "Beşiktaş Başkanı milli takım forması altında ülkesi için ter döken bana 'Ahlaksız' diyor. Kendi ülkemin insanı da milli takım kampına gelip küfürlü pankart açıyor. Başkanı tebrik ederim, amacına ulaştı."

Yeni Şafak
11:48 - 27/03/2015 Cuma
Güncelleme: 09:51 - 27/03/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 1-0 yendiği derbi maçta siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic ile yaşadığı tartışma ve sonrasında gelişen olaylarla spor gündeminin bir numaralı ismi olan Emre Belözoğlu, milli takım kampında kendisini arayan dostlarına dert yandı.



'Tehdit değildi'

Olayların tamamen saptırıldığını ve bilinçli olarak kamuoyunun önüne atıldığını belirten Emre, "Beşiktaş televizyonu görüntüleri kendi eliyle yayınladı. Ben isyan ediyorum ama Bilic'in her maç benim anneme ve takım arkadaşlarımın annelerine ettiği o küfür nedeniyle isyan ediyorum. 'Burası İstanbul' lafı da bu küfürleri buralarda yaşayan insanların kaldıramayacağını anlatıyor. Bu bir tehdit değil" dedi.



Emre, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendisi hakkında söylediği 'Ahlaksız' ifadeleriyle ilgili olarak da "Burada hepimizin olan Türk Milli Takımı için çalışıyoruz. Ama Beşiktaş Başkanı ben milli takım forması altındayken çok rahat bir şekilde bana 'ahlaksız' diyor. Ardından formasını giydiğim ülkemin insanları antrenmana gelip bana küfürlü pankart açıyor. Amaç ortamı germek miydi? Eğer gelinmek istenen nokta buysa Beşiktaş Başkanı'nı tebrik ediyorum çünkü istediği hedefe ulaştı" diye konuştu.



(Sabah)



#emre belözoğlu
#milli takım
#beşiktaş
#fikret orman
9 yıl önce