|

Emre Konya'da zor

Akhisar Belediye maçında sakatlanan Fenerbahçe Kaptanı’nın durumu belirsizliğini koruyor. Emre’nin Konya deplasmanında oynamama durumu var

Yeni Şafak
04:00 - 27/02/2015 Cuma
Güncelleme: 23:35 - 26/02/2015 Perşembe
Diğer
Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta baldırından sakatlanan kaptan Emre Belözoğlu’nun yarınki Torku Konyaspor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Ağrıları devam eden tecrübeli oyuncu dün antrenmana çıkmadı, takımdan ayrı çalıştı. Daha sonra tedavisi yapılan Emre, bugün kendisini bir kez daha deneyecek. Fenerbahçe Kaptanı’nın Torku Konyaspor deplasmanında forma giymeme durumu bulunuyor. 8 Mart’ta Kadıköy’de Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi risk almak istemeyen tecrübeli oyuncunun kesin durumunun bugün netlik kazanması bekleniyor. Yoğun bir tedavi programı uygulanan Emre eğer ağrıları olmazsa Konyaspor maçı kadrosuna alınacak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da Galatasaray derbisini düşünerek, tam iyileşmeden tecrübeli oyuncuyu riske etmek istemediği öğrenildi. 

ALTERNATİFİ SELÇUK ŞAHİN

Emre’nin durumunun belirsiz olması nedeniyle İsmail Kartal yine 34 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk Şahin’e sarıldı. Genç teknik adam, dünkü taktik çalışmada orta sahada Meireles-Mehmet Topal ikilisiyle birlikte Selçuk Şahin’e görev verdi. Selçuk, Emre’nin sakatlığında ikinci yarının ilk 3 haftasında forma giymiş, başarılı performansıyla alkış toplamıştı.

Tam kadro gidecekler

F.Bahçe yönetimi, Konya deplasmanına çıkarma yapacak. Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin de tamamı tam kadro olarak kafilede yer alacak. Şampiyonluk gelene kadar yöneticiler takımı içeride dışarıda yalnız bırakmayacak. Başkan Yıldırım ile yöneticilerin Samandıra’ya ziyaretleri de sıklaşacak. Yönetimin yanı sıra takım da, cezalı ve sakatların katılımıyla Konya’ya tam kadro gidecek. Sakat Alper ve Hasan Ali’nin yanı sıra cezalı Caner de kafilede yer alacak.


Neredesin göremiyoruz

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçen sezona damga vuran Caner Erkin ile bir toplantı yaptı. Genç teknik adam, oyuncusuna geçen yılki istatistiklerini, attığı goller ve verdiği asistleri gösterdi, bu görüntüden çok uzak olduğunu vurguladı. İsmail Kartal, “Geçen yılki Caner'i bu sezon göremiyoruz. Hakemle tartışıyor olman da bizi eksik bırakıyor. Final haftalarındayız ve sana ihtiyacımız var. Kendini bir an önce toparla” uyarılarını yaptı. 


4. yıldızı takacaksınız

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gün tesislerde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. İsmail Kartal ve oyunculara moral veren başkan Yıldırım, şampiyonluk yolunda güvenlerini yineledi. Mağlubiyetlerin olabileceğine dikkat çeken Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal’a sonuna kadar destek olacağını söyledi. Akhisar yenilgisi nedeniyle futbolculara moral veren F.Bahçe Başkanı, “Geçmişi unutun ve önümüzdeki maçlara bakın. Sizlerden seri galibiyetler bekliyorum. Saha içinde birbirinize destek olun. Maçlarda sabırlı oynayın, asla paniğe kapılmayın. Türkiye'nin en iyisisiniz. 4. yıldızı takacaksınız. Şampiyonlar Ligi’ne gitme başarısını gösterin” şeklinde konuştu. 

#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
#Torku Konyaspor
9 yıl önce