|

'Emre'nin dediği olmuştur'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdman Yurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, Diego Ribas'ın kullandığı penaltı atışı öncesinde yaşananlara da açıklık getirdi.

Yeni Şafak
21:56 - 27/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 20:00 - 27/12/2014 Cumartesi
Yeni Şafak

Kartal maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Mersin İdman Yurdu son haftalarda yükselişteydi ve Galatasaray maçında da çok iyiydiler. Onları iyi analiz ettik ve ne yapmamız gerektiğini bulduk. Maça çok coşkulu başladık, baştan sona kadar oyunun kontrolünü elimize aldık. Biz çok iyi oynadığımız için Mersin kötü gözüktü, geçen haftaki gibi değildi. 1-0 bu oyunun hakkı değildi, bunu gördük. Kalbim çok fazla attı, 2-3'ü bulmamız gerekiyordu, malesef 1-0 tamamladık. Oyuncularımızın coşkusu ve heyecanından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Sarı-lacivertli teknik adam, saha içinde yaşanan penaltıyı kimin kullanacağı tartışmasıyla ilgili olarak da "Bizim takımımızın penaltıcısı Emre'dir, Emre yoksa Kuyt'tır. Bugün Emre sahadaydı ancak eğer Emre penaltıyı başkasının atmasını istediyse onun dediği olmuştur" diye konuştu.


Kartal ayrıca "Belki devre arasında bir forvet transferi yapabiliriz, bunu araştırıp karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

#Fenerbahçe
#İsmail Kartal
#Emre Belözoğlu
9 yıl önce