|

Emre'ye Sow, Yobo ve Dia'dan destek

00:00 - 18/04/2012 Çarşamba
Güncelleme: 21:18 - 18/04/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Emre'ye Sow, Yobo ve Dia'dan destek
Emre'ye Sow, Yobo ve Dia'dan destek

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 22 Nisan Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın verdiği bir günlük iznin ardından bu akşam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanan sarı-lacivertli ekip, derbi için çalışmalarına devam etti.


Antrenmana sahada koşuyla başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra salona girip burada aletlerle çalışmalar yaptı. Salon çalışmasının ardından tekrar sahaya çıkan futbolcular, minyatür kalelerin yer aldığı alanda çabuk ve isabetli pas çalıştı.


-Emre Belözoğlu antrenmana katılmadı-


Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçta bordo-mavili oyuncu Didier Zokora ile girdiği diyalogdan sonra sıkıntılı günler geçiren Emre Belözoğlu, takımının bu akşamki antrenmanına katılmadı.


Geçen hafta dizinde oluşan ödemle ilgili tedavi olan Emre bu nedenle antrenmanda yer almadı.


Morali bozuk olan sarı-lacivertli futbolcuya, antrenman öncesi takım arkadaşları Moussa Sow, Yobo ve Dia'nın yaptıkları konuşmalarla destek verdikleri öğrenildi.


Yobo'nun Nijerya'dan kendisini arayan gazetecilere, yaşadığı durum nedeniyle takım arkadaşı Emre Belözoğlu'na destek veren açıklamalar yaptığı ifade edildi.


Tedavisi süren Sezer Öztürk'e takımdan ayrı program uygulanırken, sarı-lacivertli oyuncu takımdan ayrı koşu yaptı.


Antrenmanın son bölümüne doğru ayağına darbe alan Cristian, ağrı nedeniyle çalışmayı erken bıraktı. Brezilyalı futbolcunun ciddi bir sorununun olmadığı kaydedildi.


Bu arada Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım da tesislere gelerek antrenmanı izledi.


Sarı-lacivertli takım, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

12 yıl önce