|

En güzel hediyeyi Sneijder'den aldı!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Galatasaray taraftarı 16 yaşındaki Cihad Genç, doğum gününde en güzel hediyeyi aldı. Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder'le tanışarak imzalı forma isteyen Cihad'ın isteği gerçek oldu. Galatasaray Spor Kulübü Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen büyük buluşma sonrası Genç'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yeni Şafak ve
18:45 - 29/05/2015 Cuma
Güncelleme: 19:22 - 29/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaraylı 9. Sınıf öğrencisi Cihad Genç'e en güzel doğum günü hediyesi Wesley Sneijder'den geldi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Cihad'ın en büyük isteği, Wesley Sneijder'le tanışarak onun elinden imzalı bir forma almaktı. Büyük buluşma için hasta yatağından kalkıp ambulansla Galatasaray Spor Kulübü Metin Oktay Tesisleri'ne giden Cihad, Sneijder'le görüştü. Sneijder'in 'Happy birthday' (Doğum günün kutlu olsun) diyerek karşıladığı Cihat, ayrıca antrenmana da davet edildi. Sağlık durumu stabil tutulması için hastaneye geri götürülen Cihat Genç, Hollandalı oyuncudan imzalı forma da aldı.



Hem şair hem polis

Leyla'dan Sonra projesinin katkılarıyla Sneijder'le görüşen Cihad Genç, 9. Sınıf öğrencisi ve derslerinde de gayet başarılı. Hastalığı nedeniyle okula pek gidemese de üniversite sınavına girmek ve polis olmak istiyor. Orhan Veli hayranı olan Cihad, şiir de yazıyor.



#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Cihad Genç
9 yıl önce