|

Enes Ünal'dan duygu dolu mesaj

Bursaspor'dan Manchester City'e transfer olan Enes Ünal, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yayınladığı duygu dolu mesajında, 'Veda değil, teşekkür zamanıdır' dedi.

Yeni Şafak
13:41 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 10:46 - 7/07/2015 Salı
IHA

Bursaspor'dan Manchester City'e transfer olan Enes Ünal, duygu dolu bir mesaj yayınladı.


Bursaspor'a veda değil, teşekkür zamanı olduğunu ifade eden genç golcü, “9 yaşımdan itibaren altyapısında mücadele ederken, A takım maçlarında top toplayıcılık yaparken de, ağabeylerimin arasında Süper Lig'de gol atarken de parçası olmaktan gurur duyduğum Bursaspor camiasına veda değil, teşekkür zamanıdır. Yol haritam kulübümü, şehrimi ve ülkemi yurt dışında temsil etme şansını karşıma çıkardığında içimi büyük bir heyecan kaplarken, yoğun bir sorumluluk duygusunu da beraberinde getirdi. Başta üzerimde büyük emeği olan babam, annem, kardeşlerim, ailem, yakın çevrem, menajerim Batur Altıparmak, Ömer Koray Uzun, Footalent ekibi, alt yapıdan itibaren yanımda olan hocalarım, kulüp başkanlarım, yöneticilerim, takım arkadaşlarım, ağabeylerim, kahrımı çeken yemekhane görevlileri ile malzemecilerimiz olmak üzere tüm kulüp personelimize, basın mensubu ağabeylerime, milli takımlardaki hocalarıma ve büyük Bursaspor taraftarına bugüne kadar bana verdikleri destek nedeniyle sonsuz teşekkürler” dedi.



'Bu bir veda değil'

Yeni sezonda elinden geleni göstereceğini anlatan Ünal, “Altyapımızdaki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan da Avrupa'yı düşünebileceklerini göstermiş olmak benim için ayrıca önemli. Bu hikaye Bursa Atatürk Stadı'nda başladı. Umarım dünya klasikleri arasına giren bir hikaye yazar ve bu hikayenin imzasını Timsah Arena'da atabilirim. Her nerede olursam olayım, her zaman bu şehrin çocuğuyum ve Bursaspor'un taraftarıyım. Dediğim gibi bu bir veda değil. Daha güzel, güneşli günlerde yeniden görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

#enes ünal
#manchester city
#transfer
#mesaj
9 yıl önce