|

Erdoğan hayranıyım

Ligde kalan 9 haftadaki maçların hepsini kazanabilecek tek takımın Fenerbahçe olduğunu iddia eden Senegalli yıldız, sarı-lacivertli takımın büyük maçları çok iyi oynadığını ve şampiyon olacağını iddia etti

Yeni Şafak
04:00 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:09 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, katıldığı bir radyo programında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayran olduğunu söyledi. Senegal Milli Takımı'nın kampı için Fransa'da bulunan Fenerbahçe'nin golcüsü, Dakar FM radyosuna yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok iyi bir Fenerbahçeli olduğunu belirterek, "Futbolu da çok iyi bilen bir insan. Attığım gollerden sonra zaman zaman beni mesaj atarak tebrik eder. Sayın Erdoğan Türkiye için büyük şans. İnsanlar kendisini çok seviyor” ifadelerini kullandı.



F.Bahçe'nin şampiyon olacağını iddia eden Sow, "Ligin bitimine 9 maç kaldı. 9 maçı da kazanacak bir takım varsa o da F.Bahçe. Daha önce de üst üste maçlar kazanmıştık. Bu kez de yapabiliriz” dedi. F.Bahçe'nin büyük maçları daha iyi oynadığını iddia eden golcü futbolcu, “Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyoruz. O şarkıyı duymak için can atıyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak hedeflerimiz çok büyük” diye konuştu. Emenike'nin yaşadığı olayın kesinlikle ırkçılık olmadığını belirten Sow, “Türkiye'de derimin rengi yüzünden hiç rahatsızlık duymadım. Kim 'Türkiye'de ırkçılık var' diyorsa yalan söyler” iddiasında bulundu.

#Moussa Sow
#erdoğan Moussa Sow
#Fenerbahçe
9 yıl önce