|

Erkan Zengin kapıdan döndü

Tecrübeli futbolcunun, alacakları için TFF’ye başvurup, Eskişehir'e ihtar çektirdiği, bu esnada da G.Saray ile görüştüğü öğrenildi. Erkan’ın alacağı ödenince G.Saray serüveni başlamadan bitti

Taha Güvendi
04:00 - 26/12/2014 Cuma
Güncelleme: 10:00 - 26/12/2014 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray’ın geçtiğimiz yıllarda transfer gündeminde yer alan Eskişehirsporlu kanat oyuncusu Erkan Zengin’in geçtiğimiz günlerde Abdurrahim Albayrak ile transfer masasına oturduğu öğrenildi. Eskişehirspor’dan alacaklarını tahsil edemediği için serbest kalmak adına Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurduğu öğrenilen tecrübeli futbolcunun, bu arada G.Saray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile bir görüşme yaptığı, görüşmede bonservis bedeli ödenmeden G.Saray’a transferinin konuşulduğu kaydedildi. Eskişehirspor Kulübü’nün TFF tarafından çekilen ihtarname sonrasında son günde oyuncusunun alacaklarını ödeyerek krizin eşiğinden dönüldüğü öğrenildi. Böylece Erkan Zengin’in Galatasaray serüveni bir kez daha başlamadan bitmiş oldu. 


Cimbom Sneijder'siz

G.Saray, Süper Lig 15. hafta maçında bugün Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Cezalı Melo’nun yerine Hamit’in forma giyeceği sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları olan Sneijder, Veysel Sarı ve Chedjou ile Pandev, Ankara'ya götürülmedi. Sneijder’in yerine Bruma, Chedjou'nun yerine Hakan Balta görev yapacak. G.Saray’ın tribün kapatma cezası nedeniyle bugünkü karşılaşmada taraftarı yer almayacak. Selçuk İnan, Burak, Semih ve Yekta, Beşiktaş derbisi öncesi sarı kart ceza sınırında. 

#Galatasaray
#Erkan Zengin
#Abdurrahim Albayrak
9 yıl önce