|

Ersen Manisa'da

Menajer Nihat Doğan, Sivas'a uyum sağlayamayan golcü futbolcu Ersen Martin'in Manisaspor ile 1.5 yıllığına anlaştığını belirterek, “Ersen yeni takımında kendisini bir kez daha kanıtlayacak” dedi.

00:00 - 3/01/2010 Pazar
Güncelleme: 23:22 - 2/01/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Ersen Manisa'da
Ersen Manisa'da

Süper Lig ekibi Manisaspor'un, Sivas- spor'dan ayrılan golcü Ersen Martin'in ile 1,5 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi. Ersen Martin'in menajeri Nihat Doğancı, “Biz Manisaspor ile 1,5 senelik sözleşme imzaladık, tranferi bitti' dedi. Ersen Martin'in Sivas'a uyum sağlayamadığını, kente alışamadığını ifade eden Doğancı, bu nedenle takımdan ayrıldığını söyledi. Ersen'in Sivasspor ile bir sıkıntısının olmadığını belirten Doğancı, Ersen'in ayrılma isteğini kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a ilettiğini, Otyakmaz'ın da bu isteği anlayışla karşıladığını ifade etti.

ERSEN'İN SİVASSPOR KARNESİ-

Sezon başında İspanya'nın Recreativo Huelva takımından Sivasspor'a transfer olan Ersen Martin'in Sivasspor serüveni kısa sürdü. Sivasspor ile 1 Temmuz 2009'da 2 yıllık sözleşme imzalayan Ersen, kırmızı-beyazlı ekipte 6 ay forma giydi. Sivasspor forması altında 11'i ligde, 3'ü ise Avrupa kupalarında olmak üzere 14 resmi maçta görev alan Ersen, bu maçlarda 1 gol attı. Ersen, tek golünü Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sivasspor'un 3-1 galip ayrıldığı Anderlecht maçında kaydetti.


14 yıl önce