|

Es-Es gözünü zirveye dikti

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Cuma günü yapacağımız Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde ertesi sabah ligin tepesinde olacağız" dedi.

Aa
00:00 - 17/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 18:33 - 17/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Es-Es gözünü zirveye dikti
Es-Es gözünü zirveye dikti

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında ortaya konulan mücadele, oyun kalitesi ve alınan sonucun takımın geleceği adına olumlu etki oluşturduğunu kaydetti.

Galatasaray maçında yapılan hataları azaltmak istediklerini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu:

"İyi bir takım olmak, ligin üst sıralarında yer almak istiyorsak bu hataları yapmamalıyız. Daha fazla çalışacağız. O zaman diğer takımlardan farkımız ortaya çıkacak. Yapabileceğimiz en iyi gerçekleştireceğiz. Cuma günü yapacağımız Gençlerbirliği maçını kazandığımız takdirde ertesi sabah ligin tepesinde olacağız. Bu güzel bir motivasyon. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. Sahamızda Gençlerbirliği ile oynamak kolay olmayacak. Taraftarımızın sıkıntılarını anlayabiliyoruz ancak onların gücüne ve kararlılığına inanıyorum. Tribüne gelip, iyi futbolla alacağımız 3 puana destek verip, ortak olsunlar."

Sağlam, Türkiye Kupası 2. turunda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, geçen yıl çok iyi oynayıp finalde kaybettikleri kupayı kazanmak için yola çıkacaklarını bildirdi.

10 yıl önce