|

'Es-Es'in gözü kupada

Eskişehirspor Başkan Vekili Ahmet Yalçın, geçen yıl Galatasaray'a finalde kaybettikleri Türkiye Kupası'nı bu sene kazanmak istediklerini söyledi.

Aa
00:00 - 30/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:13 - 30/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
'Es-Es'in gözü kupada
'Es-Es'in gözü kupada

Yalçın, yaptığı açıklamada, Kırıkhanspor'u yenip Türkiye Kupası'nda gruplara kalmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kırıkhanspor'un kupada iyi mücadele ettiğini anlatan Yalçın, şöyle konuştu:

"Ligdeki şansızlığımızın bu galibiyetle dönmesini istiyoruz. Kırıkhanspor maçını kazanmamız bize moral oldu. Geçen yıl Galatasaray'a finalde kaybettiğimiz Türkiye Kupası'nı bu sene kazanmak istiyoruz. Müzemize ikinci Türkiye Kupası'nı getirmek istiyoruz. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve teknik heyeti ile takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Taraftarımız da her zaman haklıdır. Eskişehirspor'u zirvede görmek istiyorlar. Taraftarımızın desteğiyle en iyisini yapacak güçteyiz. Takımımıza destek için onları tribünlere bekliyoruz. Kısa zamanda hak ettiğimiz yere geleceğiz."

"Tarık Çamdal'ın 170 bin Avro alacağı var"

Yalçın, medyada eski futbolcuları Tarık Çamdal'ın kulübe icra gönderdiği yönünde haberlerin bulunduğunu hatırlattı.

Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Yalçın, "Tarık'ın bizden 170 bin Avro alacağı vardı. Bu alacağını yapılandırdık. Kendisine ödeyeceğiz" dedi.

Yalçın, yurtiçi ve yurtdışından Eskişehirspor'un Nijeryalı futbolcusu Raheem Lawal'ı transfer etmek isteyen takımların bulunduğunu, futbolcunun kendisinden öğrendiklerini dile getirdi.

Lawal'ın Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu anımsatan Yalçın, "Şu anda bize gelen resmi bir teklif yok. Dolaylı yoldan da kimse bize bir teklif iletmedi. Lawal'ı transfer etmek için kulüplerden çok iyi bir teklif gelirse değerlendirebiliriz" diye konuştu.

9 yıl önce