|

Eto'o'ya çılgın teklif

Demba Ba'yı Beşiktaş'tan 13 milyon euro gibi astronomik bir rakama kadrosuna katan Shanghai Shenhua Kulübü, Antalyaspor'un yıldız golcüsü Eto'o için 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi.

Yeni Şafak
09:33 - 27/11/2015 Cuma
Güncelleme: 09:43 - 27/11/2015 Cuma
Diğer

'Antalyaspor'a emekli olmaya geldi' yorumları yapılan Eto'o, 12 maçta 10 gol atıp, 2 asist yapınca tüm dikkatleri üzerine çekti.


Kamerunlu yıldız kırmızı-beyazlıları sırtlarken bu istatistiklerle Uzak doğu ülkelerinin de transfer listelerini süslemeye başladı.



Demba Ba'nın yanına

Fanatik'te yer alan habere göre; Demba Ba'yı Beşiktaş'tan 13 milyon euro gibi astronomik bir rakama kadrosuna katan Shanghai Shenhua, Samuel Eto'o için de devrede. Antalyaspor'a bu doğrultuda önerilen bonservis rakamı ise tam 10 milyon euro. Çin ekibinin, Kamerunlu yıldıza yıllık 10 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme önerdiği ifade edildi.



Toplam 40 milyon euro

Üst üste konulduğunda Shanghai'ın Eto'o için gözden çıkardığı rakam 40 milyon euro'ya, yani yaklaşık 125 milyon TL'ye ulaşıyor. Antalyaspor Yönetimi'nin ise şimdilik bu öneriyi düşünmek için zaman istediği belirtiliyor.

#samuel eto'o
#çin
#transfer teklifi
#antalyaspor
#Shanghai Shenhua
8 yıl önce