|

F.Bahçe gol çalışıyor

Webo, Sow, Emenike ve Kuyt''a kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması yaptıran Fenerbahçe Teknik Direktörü, Gökhan ve Caner''den ise forvete destek olmaları için ceza sahasına etkili toplar çıkarmalarını istiyor

.
00:00 - 20/09/2014 samedi
Güncelleme: 22:49 - 19/09/2014 vendredi
Yeni Şafak
F.Bahçe gol çalışıyor
F.Bahçe gol çalışıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gaziantepspor maçı öncesi yapılan antrenmanlarda oyunculara özel çalışmalar yaptırıyor. Özellikle Trabzonspor maçında yaşanan gol sorunu sonrası yapılan ağır eleştiriler üzerine genç teknik adam, idmanlarda forvette görev yapan oyunculara kanatlardan yapılan ortalarda gol antrenmanı yaptırıyor. İsmail Kartal, savunmada oynayan Gökhan Gönül ile Caner Erkin''dan ise kanatlardan son çizgiye kadar inerek ceza sahasına orta yapmalarını istiyor. Kuyt, Sow, Webo ve Emenike de antrenmanlarda hem gol vuruşları, hem de orta çalışması yapıyorlar. Defans oyuncuları Bekir ve Alves de yüksek top, çeşitli savunma driplingleri üzerinde çalışıyorlar. İsmail Kartal, ayrıca bireysel anlamda pozisyonlarda çabukluk, zamanlama gibi detaylar üzerinde idman yaptırıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü, orta saha oyuncularından daha hızlı paslarla ve defansa araya atılan toplarla rakip savunmanın dengesini bozmayı ve kaleye şut atmaları konularında uyarıyor.

Caner ve Topal takımla çalıştı

Fenerbahçe''de Mehmet Topal ve Caner Erkin''den sevindirici haber. Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışan iki futbolcu, dün yapılan antrenmanın tamamında takımda yer aldı. İki futbolcunun da ağrılarının büyük ölçüde geçtiği ve Gaziantepspor maçında 11''de yer alacakları belirtildi.


il y a 10 ans