|

F.Bahçe’de Webo şoku

Bayburt maçında sağ arka adalesinden sakatlanan Kamerunlu oyuncunun durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. Webo’nun Erciyes maçında forma giymesinin zor olduğu bildirildi

Yeni Şafak
04:00 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 22:22 - 17/12/2014 Çarşamba
Diğer

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe’nin Bayburt Grup İl Özel İdare oynadığı maçın ikinci yarısında sakatlanan Pierre Webo'nun sağ arka adalesinde ödem ve yırtık tespit edildi. Kamerunlu golcü futbolcunun Fenerbahçe’nin Süper Lig’de yarın Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağı maçta forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Medical Park Göztepe Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda sağ üst arka adalesinde ödem ve yırtık tespit edilen Webo'nun tedavisine başlanırken, golcü oyuncunun Erciyesspor maçı kafilesine dahil edilip edilmeyeceği bugün yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacak. Webo’nun Erciyesspor maçında oynamaması halinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Altınordu ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına yetiştirilmeye çalışılacak. Kamerunlu futbolcu, Fenerbahçe’de bu sezon en az süre alan oyunculardan biri olmasına rağmen Sow ile birlikte attığı 6 golle en fazla skor üreten futbolculardan biri oldu. Bayburt maçında attığı 2 golle sarı-lacivertli takımı galibiyete taşıyan Webo, Süper Lig'de oyuna sonradan girdiği maçlarda 129 dakika süre alıp, 3 gol attı. Böylece golcü oyuncu, yaklaşık her 40 dakikada 1 gol atmayı başardı. 


Diego’yu bekliyoruz!

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Diego’dan patlama beklediklerini söyledi. Brezilyalı oyuncunun kalitesinin tartışılmaz olduğunu belirten genç çalıştırıcı, “Gerçek kimliğine dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Artık bu kalitesini sahaya yansıtmasını bekliyoruz” dedi.


Caner idmana çıktı

Ortaköy’de yediği yemek sonrası bayılan ve önceki gün tedbir amacıyla antrenmana çıkmayan Caner Erkin dün takımla birlikte çalıştı. Milli oyuncunun herhangi bir sıkıntısının olmadığını bildirilirken Caner Erkin antrenmanda gösterdiği performansla teknik heyeti de gayet mutlu etti.

#Fenerbahçe
#Erciyesspor
#İsmail Kartal
9 yıl önce