|

F.Bahçe'den G.Saray'a Gervinho çalımı!

Transfer dönemine Galatasaray'a Alper Potuk çalımını atarak hızlı giren Fenerbahçe, ezeli rakibine bir çalım daha atmaya hazırlanıyor.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 25/05/2013 Cumartesi
Güncelleme: 02:44 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
F.Bahçe'den G.Saray'a Gervinho çalımı!
F.Bahçe'den G.Saray'a Gervinho çalımı!

Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme turu oynayacak olan Fenerbahçe'de transferlerin kampa yetiştirilmesi için yoğun çalışmalar sürüyor.

Sol bek, bir yerli bir yabancı stoper transferi yapması beklenen 10 numara ve forvet mevkilerine de takviyede bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Forvetler Arsenal'den

Gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için büyük bir yapılanmaya giden Arsenal'in Fildişili yıldızı Gervinho'nun Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtildi. Hücum hattının tüm bölgelerinde oynayabilen 26 yaşındaki oyuncu, Sow'un Lille'den takım arkadaşı. Lille'in Fransa'da yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Gervinho,burada yaşadığı başarıyla Arsenal'e transfer olmuştu. Londra temsilcisinde istenilen seviyeye bir türlü ulaşamayarak, istikrarsız bir görüntü çizen golcü futbolcunun bonservisinin 6 ile 8 milyon Avro civarı olması bekleniyor.

Fransa'da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe'nin transfer gündemine gelen Gervinho'nun Galatasaray ile de adı geçiyor. Transfer döneminde takımdan ayrılacağı konuşulan Burak Yılmaz'ın yerine düşünülen Gervinho'yu rakibinin elinden kaparak, Alper Potuk transferinden sonra bir çalım daha atmak isteyen sarı lacivertlilerin, bu transferi sonlandırmaya kararlı olduğu iddia edildi.

İngiliz basını da doğruladı

İngiltere'nin Daily Mail gazetesinde yer alan haberde; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Beşiktaş'ın da Gervinho için Arsenal'in kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Bir diğer bomba Bendtner

Arsenal'den Juventus'a kiralık olarak transfer olduktan sonra, sakatlık yaşayan Bendtner'in Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edildi. Ada basınında çıkan haberlerde; Özellikle Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Danimarkalı golcü için Arsenal'in kapısını çalmaya hazırlandığı, bu transferi sonlandırmak için 5 milyon Avro'yu gözden çıkardığı,gerekirse kiralama yoluna başvurabileceği iddia edildi.

11 yıl önce