|

F.Bahçe''ye iyi haber

.
00:00 - 19/09/2014 Cuma
Güncelleme: 23:17 - 18/09/2014 Perşembe
Yeni Şafak
F.Bahçe''ye iyi haber
F.Bahçe''ye iyi haber

Ligde hafta sonu Gaziantepspor''u konuk edecek F.Bahçe''de sakatların tedavilerine devam ediliyor. Sarı-lacivertli takımda Caner Erkin ve Mehmet Topal, bu maçta forma giyecek. Meireles ve Egemen ise henüz takımla çalışmalara başlamadı.

Sol dizine darbe aldığı çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bırakan Mehmet Topal''ın MR''ı çekildi. Milli futbolcunun ciddi bir probleminin olmadığı ve hafta sonundaki maça yetişeceği açıklandı. Mehmet Topal''ın oynamama ihtimaline karşılık alternatifi ise Selçuk Şahin olacak.

Teknik direktör İsmail Kartal, idmanlarda orta sahada Emre, Selçuk ve Diego''yu deniyor. Tam olarak iyileşmesi 2 haftayı bulması beklenen Caner''in sağ ayağındaki problemi ise sürüyor. Ancak milli futbolcu geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da sahadaki yerini alacak. Bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak Caner, geçtiğimiz hafta Trabzonspor deplasmanında 90 dakikayı tamamlamış, ardından sağlık ekibinin kontrolünde takımdan ayrı çalışmıştı. Sakatlıkları süren Meireles ve Egemen ise 10 günden önce takımla çalışmalara başlayamayacak.

Kiğılı''nın koltuğu boş bırakıldı

F.Bahçe''de Abdullah Kiğılı ve Ahmet Özokur''un istifaları kabul edildi. Yedek üyeler Ünal Uzun ve Hakan Dinçay asil üyelikleri getirildi. Başkan vekilliği görevi ise boş bırakıldı.


10 yıl önce