|

F.Bahçe’ye odaklandım

Türkiye'ye dönmesinin, kupada yaşadığı hayal kırıklığını unutmaya yardımcı olacağını dile getiren yıldız oyuncu, F.Bahçe ile iyi bir performans sergilemeyi amaçladığını kaydetti

Yeni Şafak
04:00 - 31/01/2015 Cumartesi
Güncelleme: 22:46 - 30/01/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow, ülkesi Senegal'in Cezayir'e yenilerek Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesine çok üzüldüğünü söyledi. Ekvator Ginesi'nde devam eden Afrika Uluslar Kupası C Grubu son maçında Cezayir'e 2-0 yenilerek turnuvaya veda eden Senegal'in sarı-lacivertli futbolcusu Sow, “Büyük hayal kırıklığına uğradım. Finale kadar gitmeyi, kazanmamızı umuyordum” dedi. Senegalli futbolcu, Türkiye'ye hayal kırıklığı içinde dönse de artık Fenerbahçe maçlarına odaklanacağını vurguladı. Takım arkadaşlarını özlediğini, Ekvator Ginesi'nde iken de kulübüyle temasını koparmadığını belirten Sow, “Geçen haftaki maçı kazanmışlar. Bu sene şampiyonluk için yarışıyoruz. Fenerbahçe ile sadece bir maç kaçırdım” diye konuştu. Türkiye'ye dönmesinin, kupada yaşadığı hayal kırıklığını unutmaya yardımcı olacağını dile getiren Sow, “Önümüzdeki maçlara odaklanmak gerek” ifadesini kullandı. Sow, Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını ve iyi bir performans sergilemeyi amaçladığını da ekledi.


15.5 saat yolculuk yaptı

Senegal'in Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından dün öğle saatlerinde İstanbul'a dönen Sow da kafileye dahil edildi. Afrika Kupası’nın oynandığı Ekvator Ginesi’nden 7.5 saatlik bir uçuşun ardından Fransa’nın başkenti Paris’e giden Sow, buradan da 3.5 saatlik bir yolculuğun ardından dün öğle saatlerinde İstanbul’a geldi. Karabük maçı kafilesine dahil edilen golcü futbolcu, daha sonra kafileyle birlikte 5 saatlik kara yolculuğunun ardından Karabük’e ulaştı. Senegalli yıldızı tesislerde teknik direktör İsmail Kartal karşıladı. 


Meireles yetişmedi

Lider F.Bahçe, bugün Karabük'ü yenerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Geçen hafta cezalı olan Mehmet Topal, bugün sahada. Afrika Kupası'ndan dönen Sow'un yedek soyunması bekleniyor.  Sakatlığı geçen Kuyt, kadroya alınırken, Meireles forma giymeyecek. Sakat Emre de kadroda yok. Caner, Kuyt, Hasan Ali ve Kadlec kart ceza sınırında. 


 


YETER

F.Bahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Milos Krasic, Rusya'nın Sovsport isimli internet sitesine açıklamalar yaptı. Nedenini bilmediği şartlardan dolayı F.Bahçe’de oynayamadığını belirten Krasic, “Bu durumdan yalnızca hoca veya kulüp sorumlu diyemem. Ama bir oyuncuya büyük paralar verip kadrosuna katıyorsanız sabır gösterip değerlendirmeye çalışmanız lazım” dedi. Sırp oyuncu, 1.5 yıllık sözleşmesi daha bulunduğunu anımsatarak, “Gelen teklifler var ancak önerdikleri ile burada aldığım paranın arasında farklar var. Ya yeniden kiralanacağım ya da sözleşmem feshedilecek. Şu anda hazırım. 10 günlük çalışma sonrası normale dönecek durumdayım” ifadelerini kullandı.

#Moussa Sow
#Fenerbahçe
#Meireles
9 yıl önce