|

Fener 4 çeker!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisi Khazar Lankaran ile Lankaran Şehir Stadyumu'nda karşılaşan Fenerbahçe, mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 21:03 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Fener 4 çeker!
Fener 4 çeker!

Fenerbahçe Futbol Takımı, Hazar Lenkeran ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazandı.

Lenkeran Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya "Bir Millet İki Devlet Azerbaycan Türkiye" ve "Hazar Lenkeran'ın 10. yılı kutlu olsun" pankartları ile çıkan Fenerbahçe ve Hazar Lenkeran takımlarına, taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Rövnak Abdullayev ve Hazar Lenkeran takımı Onursal Başkanı Mübariz Mensimov'un da izlediği maçın ilk yarısını 4. dakikada Kadlec ve 44. dakikada Webo'nun golleriyle 2-0 önde kapatan Fenerbahçe, 89. dakikada Mehmet Topuz ve uzatma dakikalarında Merreles'in attığı golle maçı 4-0 kazandı.

Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği karşılamada, Fenerbahçe lehine pankartlar açılırken, rakip taraftarların "esprili" pankartları da dikkati çekti.

Maçın devre arasında Rövnak Abdullayev ve Hazar Lenkeran Başkanı Mayıs Mensimov ile basın mensuplarına açıklama yapan Aziz Yıldırım, misafir oldukları kardeş ülke Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımının 10. yılını kutlayarak, Rövnak Abdullayev ve Mübariz Mensimov'la iyi dost olduğunu kaydetti.

Yıldırım, Lenkeran'da yaptıkları modern futbol tesis ve statlar için Abdullayev ve Mensimov'u tebrik etti ve Mensimov'a, takımın 10. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla plaket verdi.


11 yıl önce