|

Fenerbahçe çift forvet deniyor

Aykut Kocaman, gol yollarındaki sıkıntıyı ikili forvetle çözmeyi planlıyor. F.Bahçe'de, ilk kez bir maça Semih-Bienvenu ikilisiyle çıkmanın hesapları yapılıyor

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 12/11/2011 Cumartesi
Güncelleme: 01:17 - 12/11/2011 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe çift  forvet deniyor
Fenerbahçe çift forvet deniyor

Milli maç arasında gol yollarındaki sıkıntıyı çözmeye çalışan teknik direktör Aykut Kocaman, çareyi çift forvette buldu. 4-3-1-2 sistemini uygulayan genç teknik adam, antrenmanlarda bu yönde denemeler yapıyor. Kocaman'ın çift forvette düşündüğü isimler Semih ve Bienvenu. Daha önce biri ilk 11'deyse diğerini yedek soyunduran, oyuncu değişikliklerini birbirleri arasında yapan Kocaman, ilk kez Semih ile Bienvenu'yu bir arada oynatmayı planlıyor. F.Bahçe Teknik Direktörü, bu sistem değişikliğinde Cristian'ı 11 dışına alırken Caner'i de sol beke çekmeyi düşünüyor.


Aslar, gençlere gol yağdırdı: 6-1

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı hazırlıkları kapsamında A2 Takımı ile Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı karşılaşmayı 6-1 kazandı. A Takım'ın gollerini Orhan, Stoch, Alex (2), Berk ve Özer kaydederken A2 Takım'ın tek golü ise Emre'den geldi. Önceki günkü antrenmanı yarıda bırakan Semih Şentürk, karşılaşmada yer almazken tedavisi tesislerde sürdü. Serdar Kesimal'ın tedavisine de devam edilirken Cristian Baroni, bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde sahada ayrı çalışma gerçekleştirdi. Reto Ziegler, Issiar Dia ve Serkan Kırıntılı da tedavileri yapılan diğer oyuncular oldu.


Sadece 71 dakika birlikte oynadılar
F.Bahçe-Ordu: Semih 64'te çıktı / Bienvenu 64'te girdi

G.Antep-F.Bahçe: Semih 58'de çıktı Bienvenu 58'de girdi

F.Bahçe-Manisa: Semih 90 dakika oynadı / Bienvenu 60'da girdi

F.Bahçe-İst.Bld: Semih 46'da çıktı Bienvenu 46'da girdi

F.Bahçe-Samsun: Semih 90 dakika oynadı / Bienvenu 64'te girdi

Beşiktaş-F.Bahçe: Semih 79'da girdi / Bienvenu 79'da çıktı

F.Bahçe-Karabük: Semih 71'de girdi / Bienvenu 71'de çıktı

Sivas-F.Bahçe: Semih 75'te girdi / Bienvenu 90 dakika oynadı

KOCAMAN'IN PLANLADIĞI 11
Volkan

Gökhan/Bekir/Yobo/Caner M.Topuz/Emre/Stoch

Alex

Semih/Bienvenu



12 yıl önce