|

Fenerbahçe Dünya 2.''si

Sarı-lacivertliler, Ağustos ayında Facebook Sayfasında etkileşim oranına göre Alman ekibi Bayern Münih''in ardından ikinci oldu

.
00:00 - 3/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 22:55 - 2/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe Dünya 2.''si
Fenerbahçe Dünya 2.''si

Fenerbahçe Facebook Sayfası, Temmuz ayında olduğu gibi Ağustos ayında da dünya sıralamasında etkileşim oranına göre Alman kulübü Bayern Münih''in ardından Dünya ikincisi olurken, Türkiye''de en yakın rakibine tam 2 kat fark attı. Sosyal Medya Analiz ve Raporlama şirketi Socialbakers''ın Ağustos ayı raporuna göre Fenerbahçe Facebook Sayfası ( www.facebook.com/fenerbahce ) Türk takımları arasında etkileşim oranında 1. olurken dünyanın önde gelen futbol takımları arasında 2. sırada yer aldı. Fenerbahçe aynı zamanda, etkileşim oranına göre 1. Bayern Munih''le arasındaki farkı da büyük ölçüde kapatarak sadece 0,03 puanla 2. oldu. Dünya sıralamasında, birinci Bayern Münih''in ardından ikinci olan Fenerbahçe, dünyanın önde gelen kulüplerini geri bırakmayı başardı. Listede üçüncü Real Madrid, dördüncü Manchester United olurken beşinci sırada Arsenal yer aldı.

Gurur ve endişe

F.Bahçe''de bir yandan milli takıma çok oyuncu gönderilmesi gururu yaşanırken diğer yandan bu oyuncuların sakat dönmesi endişesi yaşanıyor. Trabzonspor maçında sahaya çıkması muhtemel 11''den sadece Bekir milli takıma gitmedi. Teknik heyet, milli futbolculara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, genç teknik adam İsmail Kartal''ın gözü kulağı da milli oyuncularda olacak.

Eksikleri giderme zamanı

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, milli maçı nedeniyle lige verilen arada futbolcularına fizik kondisyon yüklemesi yapacak. Yapılan testlerde oyuncuların fizik-kondisyon yönünden eksik olduğu ortaya çıkarken, teknik heyet milli takıma gitmeyen futbolcular için özel bir çalışma programı hazırladı.

Sow var Ba yok

Senegal Milli takımı, Afrika Kupası elemelerinde Mısır ve Botswana ile oynayacağı maçın kadrosunu açıkladı. Fenerbahçeli Sow da-vet alırken sakat olan Beşiktaşlı Demba Ba çağrılmadı.


10 yıl önce