|

Fenerbahçe flaş transfer iddiası

Spor Toto Süper Lig'de zirve için Galatasaray ve Beşiktaş'la mücadele eden Fenerbahçe için çok ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Yeni Şafak
10:18 - 20/12/2014 Cumartesi
Güncelleme: 08:21 - 20/12/2014 Cumartesi
Diğer

Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla zirvede yer alan Fenerbahçe, şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Artık cezası biten ve Avrupa'da mücadele edebilecek olan takım ile alakalı İtalya'dan şaşırtıcı bir transfer iddiası geldi. 


MANCİNİ İZİN VERECEK 

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir süre boşta kalan ve sonra Serie A ekiplerinden Inter ile anlaşan Roberto Mancini, bir oyuncusunu Fenerbahçe'ye verebilir. FcInterNews adlı internet sitesinin haberine göre, Inter'den ayrılması gereken Ibrahima Mbaye için Fenerbahçe harekete geçti. Sağ ayaklı olan ve her iki bekte forma giyebilen Mbaye için birkaç kulübün nabız yokladığı, Fenerbahçe'nin de bunlardan birisi olduğu iddia edildi. 

 

Ayrıca CalcioNews24 adlı internet sitesi de kendi kaynaklarına dayanarak yaptığı haberde Fenerbahçe'nin menajerler aracılığı ile Ibrahima Mbaye'nin durumu hakkında bilgi aldığını belirtti. Inter'in devre arasında sayıca yüksek transferler yapacağı için, kaynak yaratbilme adına Mbaye başta olmak üzere bazı oyuncuları göndermeyi kabul edeceği yazıldı. 

Kadrosunda Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Hasan Ali Kaldırım gibi A Milli bekleri barından Fenerbahçe'nin yabancı sınırı göz önüne alındığında 20 yaşındaki Senegalli oyuncu için harekete geçip geçmeyeceği merak konusu oldu. 

19 Kasım 1994 Senegal doğumlu olan Mbaye, bu sezon 4'ü lig 3'ü Avrupa Ligi olmak üzere 7 maçta 368 dakika süre buldu. 
#fenerbahç
#mancini
#galatasaray
#süper lig
9 yıl önce