|

Fenerbahçe taraftarı Erciyes yönetimini dinlemedi!

Erciyesspor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi kulüp, deplasman tribünü dışında diğer bölümlere sarı-lacivertli taraftar almayacağını açıklasa da Kadir Has Stadı'nda bunun tersi bir görüntü vardı.

Yeni Şafak
21:36 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 21:40 - 19/12/2014 Cuma
DHA

SAİ Kayseri Erciyesspor Kulübü, Fenerbahçe maçında, misafir tribünü dışındaki tribünlere konuk taraftarın alınmayacağını, sarı lacivertli forma ile ev sahibi takım tribününe girenlere ve tezahürat yapanlara müsaade etmeyeceklerini açıklamasına karşın, bin 660 kişilik misafir tribünü dışında sarı lacivert formalı, atkılı ve bereli  Fenerbahçe taraftarının da ev sahibi ekip tribünlerinde olduğu görüldü.


Maç öncesi kavga: 1 yaralı

SAİ Erciyesspor- Fenerbahçe maçı öncesi Kadir Has Stadı önünde karşılaşan Anadolu Fenerbahçeliler grubundan 19 yaşındaki Tolgahan Alper, İstanbul'dan gelen Genç Fenerbahçeliler grubundan bir genç tarafından sağ baldırından hafif şekilde yaralandı. Maç öncesi meydana gelen bu olay sonrası stat ve çevresindeki önlemler artırıldı. Bini polis 500'ü özel güvenlikçi toplam bin 500 kişi görev aldı.

Fenerbahçeliler Kayseri'ye aktı

Karşılaşmaya Kayserili sporseverlerin yanı sıra Ankara, Adana, Sivas, Yozgat,Kırşehir, Nevşehir'den çok sayıda  Fenerbahçe taraftarı Kayseri'ye geldi. Ticket Türk yetkililerinin verdiği bilgiye göre maç başlamadan önce 8 bin 500 bilet satışı gerçekleştirildi.
#ERCİYESSPOR
#SÜPER LİG
#GENÇ FENERBAHÇELİLER
#FENERBAHÇE
9 yıl önce