|

Fenerbahçe taraftarından Yandex'e büyük şok

Fenerbahçe taraftarı, Türkiye'nin Rus savaş uçağını düşürmesiyle başlayan krize kayıtsız kalmadı. Fenerbahçeli taraftarların Rusya uzantılı arama motorunu bilgisayar ve cep telefonlarından kaldırmaya başlamasıyla, yetkililer Fenerbahçe yönetiminden acil toplantı talep etti.

Yeni Şafak
18:05 - 27/11/2015 Cuma
Güncelleme: 16:11 - 27/11/2015 Cuma
Diğer

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizin ardından Fenerbahçe ile internet arama motoru Yandex arasındaki işbirliği tehlikeye girdi. Fenerbahçeli taraftar Rusya uzantılı arama motorunu bilgisayar ve cep telefonlarından kaldırmaya başladı.



Haber 7'nin haberine göre, Rus şirketi, yaklaşık 1 milyon kişinin bilgisayar ve cep telefonuna indirdiği Yandex uygulamasının bu krizden etkilenmesini kesinlikle istemiyor. Yandex daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe taraftarının ilgisinin kendilerini çok şaşırttığı ve anlaşmanın çok uzun yıllar sürmesini istediklerini açıkça belirtmişti.



Acil toplantı istediler


Henüz 3 gün olmasına rağmen ciddi düşüş yaşanması Rus yetkilileri harekete geçirdi. Fenerbahçe yönetimininden toplantı talep eden Yandex, bu işbirliğinin zarar görmemesi için bir çözüm arayışına girecek.



#yandex
#fenerbahçe taraftarı
#rus uçağı
#yandex fenerbahçe
8 yıl önce