|

'Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü herkes gördü'

Cihan
00:00 - 15/04/2012 dimanche
Güncelleme: 17:10 - 15/04/2012 dimanche
Yeni Şafak
'Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü herkes gör
'Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü herkes gör

Fenerbahçe Kulübü asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu, öğle saatlerinde Şaşkınbakkal'da başlayıp Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda son bulan 'taraftar yürüyüşü'yle ilgili olarak, "Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü herkes gördü." dedi.

Sarı - lacivertli taraftarların, Özel Yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilerine destek olmak için düzenledikleri yürüyüş, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda son buldu. Yürüyüşe; yöneticiler ile bazı sporcuların sıra kulüp çalışanları ve on birlerce taraftar da katıldı.

Şike davası kapsamında tutuklu bulunan; ancak geçen ay görülen mahkemede tahliye olan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tartarların yoğun ilgisine fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyek karşılık veren Şekip Mosturoğlu, taraftarlara Aziz Yıldırım'ın da en kısa zamanda tahliye olacağına inandığını ifade etti.

Mosturoğlu, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada ise Fenerbahçe taraftarlarının büyüklüğünü herkesin gördüğünü söyledi. Taraftarların takımına, kulübüne, yöneticisine nasıl sahip çıktığını herkesin gördüğünü dile getiren Mosturoğlu, "İnşallah bu destek sürekli devam edecek. Fenerbahçe bu şekilde daha da güçlenecek.” şeklinde konuştu.

Bu arada Fenerbahçe TV çalışanlarına saldırdığı iddia edilen bir kişi, taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaştı. Kısa süreli yaşanan arbede sonucunda emniyet güçleri, olay çıkaran şahsı camii avlusuna sokarak olay yerinden uzaklaştırdı.


il y a 12 ans