|

Fenerbahçe yaralarını saracak

Galatasaray derbisini kaybeden ve Alves'in kırmızı kart görmesiyle stoper bölgesinde sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe yaralarını Gençlerbirliği karşısında saracak.

Dha
00:00 - 24/10/2014 Friday
Güncelleme: 11:22 - 24/10/2014 Friday
Yeni Şafak
Fenerbahçe yaralarını saracak
Fenerbahçe yaralarını saracak

Beşiktaş'ın 14 puan ile lider, Galatasaray'ın 13 puan ile 2. sırada olduğu Süper Lig'de 10 puanı bulunan Fenerbahçe bu maçı mutlaka kazanmak istiyor. Taraftarı önünde yeni bir sayfa açmak isteyen sarı-Lacivertli takımda teknik heyet ve futbolcular hafta boyunca yaptıkları açıklamalarda galibiyet serisine başlamak istediklerini söylediler.

BEKİR VE ALVES CEZALI, MEHMET TOPAL, CANER VE EMRE İSE İYİLEŞTİ

Derbide yedek kalan "10 numara" Diego, Kadıköy'deki maçta Gençlerbirliği'ne karşı ilk 11'de oynayacak. Vasatın üstüne çıkamayan Emenike ve kontenjana takılması beklenen Sow'un ise yedek çıkması bekleniyor. Stoperde ise Mehmet Topal-Kadlec ikilisinin oynaması yüksek ihtimal. Bekir ve Alves'in cezalı olduğu haftada muhtemel 11 şöyle:

Volkan

Gökhan-Mehmet Topal-Kadlec-Caner

Meireles-Emre-Alper

Diego

Kuyt-Webo

FENERBAHÇE İLE GENÇLERBİRLİĞİ 83. RANDEVUDA

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 83. kez karşı karşıya gelecek.

Lig tarihinde bugüne kadar sarı-lacivertliler 39, kırmızı-siyahlılar 14 kez kazandı. Taraflar arasında zorlu mücadelelere sahne olan maçların 29'unda ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin attığı 142 gole, Gençlerbirliği 86 golle karşılık verdi.

FENERBAHÇE SON 27 MAÇTA SADECE 2 KEZ YENİLDİ

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ne karşı son yıllarda lig maçlarında genelde başarılı sonuçlar aldı.

Başkent temsilcisi önünde 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Ankara'da 3-1'lik skorla yenilen Fenerbahçe, daha sonraki 27 lig maçından sadece 2'sini kaybetti

9 years ago