|

Fenerbahçe'de Yıldırım bilmecesi

Spor Toto Süper Lig'de sezonu Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gözler başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi. 31 mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimli olağan konge için henüz adaylığını açıklamayan Aziz Yıldırım'ın kararı merakla beklenirken, çok sayıda sarı lacivertli taraftarın Yıldırım'a istifa çağrısında bulunması dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
18:24 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 15:30 - 26/05/2015 Salı
Diğer

Daha önce yaptığı açıklamalarda "Belki bir dönem daha başkanlık yapar sonra bırakırım" diyerek yeniden aday olacağının sinyallerini veren ancak adaylık konusunda henüz resmi bir açıklamada bulunmayan Aziz Yıldırım'ın, Galatasaray şampiyonluğuyla birlikte taraftarın yoğun tepkisiyle karşılaşmasına ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.


Ersun Yanal'ın istifasının ardından yaptığı İsmail Kartal tercihiyle çok tartışılan Aziz Yıldırım, Kartal'ın imza töreninde "Başarı İsmail Kartal'ın başarısızlık benim" diyerek sezon sonunda yaşanacak olası başarısızlığın sorumluluğunu üstleneceğini ifade etmişti.



Sezon içerisinde bir çok deplasmanda Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşan Aziz Yıldırım, son olarak dün oynanan Başakşehir maçının ardından Samandıra'ya çıkarma yapan Fenerbahçeli taraftarların da hedefi haline gelmişti.


#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Genel Kurul
9 yıl önce