|

Fenerbahçe'den Şenol Güneş'e tepki

Sarı-Lacivertli Kulüp Bursasspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bir televizyon programında Volkan Demirel hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Yeni Şafak
12:14 - 21/11/2014 Cuma
Güncelleme: 13:19 - 21/11/2014 Cuma
IHA

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Dün bir televizyon kanalında konuşan ve bugün yazılı basında da yer alan, teknik direktör Şenol Güneş’in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir. Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe’yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır. Milli Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır. Şenol Güneş’e tavsiyemiz, bir açıklama yapma zorunluluğu hissediyorsa, kendi oyuncularıyla ve takımıyla ilgili demeçler vermesidir."


Şenol Güneş söz konusu programda, "Volkan Demirel küfür nedeniyle sahaya çıkmadı. Peki diğer maçlarda da aynı tepkiye maruz kalırsa ne yapacak? Yine sahayı mı terk edecek? Futbolcular popüler insanlardır. Bu yüzden karakterleri de güçlü olmalı. Rüştü Reçber zamanında şiddete maruz kaldı ama sonra dünyanın en iyi kalecisi seçildi" ifadelerini kullanmıştı.

#FENERBAHÇE
#ŞENOL GÜNEŞ
#VOLKAN DEMİREL
#AÇIKLAMA
9 yıl önce