|

Fenerbahçeliler yaylada güç depoluyor

Fenerbahçe Erkek Kürek Takımı, yeni sezona Topuk Yaylası'nda hazırlanıyor.

Yeni Şafak
15:05 - 27/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 14:06 - 27/11/2014 Perşembe
AA

Antrenör Yiğit Saygılıgil, yaptığı açıklamada, kamp döneminin güzel geçtiğini belirterek, Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nin dünya standartlarında olduğunu söyledi.


Kendilerine kamp imkanı sunan yöneticilere teşekkür eden Saygılıgil, "Çok keyifli ve verimli kamp dönemi geçiriyoruz. 10 gün üzerine planlanan kampın 9'uncu günündeyiz, üst seviyede çalışmalar gerçekleştirdik. Buradan dönüşte 4 Aralık'ta Köyceğiz kampına geçeceğiz. Orada da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.


Önlerinde Büyükler Türkiye Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Gençler Türkiye Şampiyonası olduğunu anlatan Saygılıgil, şunları kaydetti:


"Geçtiğimiz yıl olduğu gibi Türkiye'de bütün yarışları alıp yine sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. Geçen yıl aynı şekilde Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece alan arkadaşlarımız vardı. Bu yıl da bu derecelerini yukarı seviyelere çekmeyi hedefliyoruz. Kampta 20 sporcumuz var, bunlardan 17'si milli, bu da bizim için çok büyük gurur. İlk hedefimiz öncelikle sezonu şampiyon tamamlamak fakat Avrupa ve dünyada da iyi dereceler elde etmek. Bunun için çalışmalarımızı sürüdürüyoruz. Sporcularımızın hepsi gayretli ve istekli. Bu da bizi mutlu ediyor."

#Fenerbahçe Erkek Kürek Takımı
#Topuk Yaylası
#fenerbahçe
#Yiğit Saygılıgil
9 yıl önce