|

Fenerbahçe'nin yıldızı ayrılığın eşiğinde

Minnesota Timberwolves, Fenerbahçe Ülker’in Sırp yıldızı Nemenja Bjelica’yı kadrosuna katma kararı aldı. Takımdan ayrılmasını istemeyen sarı lacivertli yönetim ise, Bjelica'yı ikna etmek için çalışacak.

Yeni Şafak
11:24 - 24/05/2015 Pazar
Güncelleme: 08:30 - 24/05/2015 Pazar
Diğer
Fenerbahçe Ülker, Dörtlü Final'i dördüncü tamamladı
Fenerbahçe Ülker, Dörtlü Final'i dördüncü tamamladı

Fenerbahçelilerin sevgilisi haline gelen Nemenja Bjelica, NBA yolcusu..Hürriyet'in haberinde bu sezon Fenerbahçe Ülker'in final four oynadığı Eurleague'de MVP (en değerli oyuncu) seçilen Bjelica, Minnesota Timberwolves tarafından beğenildi. Geçen hafta kendisini izleyen ABD'liler, Sırp yıldızı kadrolarına katmaya karar verdi. Bjelica ile görüşmelere başlayan ve büyük oranda anlaşan Minnesota yöneticileri, oyuncunun sözleşmesindeki çıkış noktasını kullanarak NBA'ye götürecekler. Bu sezon kariyerinin en iyi sezonunu yaşayan 27 yaşındaki Bjelica, NBA hazırlığına başladı.



Takımdan ayrılık şansı yüzde 51

Yaşından ötürü bu şansı bir daha yakalayamayacağını düşünen Bjelica, sarı lacivertli yönetimden izin istedi. Ancak yöneticiler ve koç Zeljko Obradovic, Bjelica'nın kalması için büyük çaba sarf ediyor. Takımı gelecek sezon da korumak isteyen ve bir iki oyuncuyla takviye edip tekrar final four oynayacaklarını düşünen sarı lacivertliler, Sırp yıldızın kalması için uğrşalarını yoğunlaştıracaklar. Bjelica'nın Fenerbahçe Ülker'de ayrılma olasılığı yüzde 51. Minnesota'nın power forvet sıkıntısı çekmesi de Bjelica'nın NBA'e gitme arzusunu güçlendiriyor.



#fenerbahçe ülker
#bjelica
#nba
#transfer
#Minnesota Timbervolves
9 yıl önce