|

Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Sol arka üst adalesindeki sorun nedeniyle Galatasaray derbisinde ilk yarıda oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu, takımla idmanlara başladı.

Yeni Şafak
00:00 - 23/10/2014 Perşembe
Güncelleme: 09:57 - 23/10/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye müjdeli haber
Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Derbinin ardından geride kalan iki gün takımdan ayrı çalışan takım kaptanı, tedavisinin ardından takımla birlikte antrenman yaptı. Sağ kasığında sertleşme bulunan Caner Erkin ile sağ arka alt adalesinde ağrısı olan Mehmet Topal, tedbir amaçlı olarak takım çalışmasına katılmadı. Caner sahada koşunun ardından tesislere girdi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Egemen'in ameliyatını yapan doktorun kontrolünden geçmek için Almanya'ya gideceği bildirildi. Sarı-lacivertli futbolcunun, kontrollerden sonra olumsuz bir sonuç çıkmazsa, saha çalışmalarına başlayabileceği ifade edildi.

Kartal ile sahada görüştü

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dünkü antrenman sonrası saha kenarında bir süre teknik direktör İsmail Kartal ile görüştü. Başkan Yıldırım ile Kartal'ın mini zirvesine daha sonra antrenmanı izleyen yöneticiler de katıldı. Fenerbahçe Başkanı, saha kenarında futbolculardan Hasan Ali Kaldırım ile de kısa bir konuşma yaptı.

10 yıl önce