|

Fenerbahçe'ye müjdeli haber

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Dünkü antrenmana çıkmayan Gökhan Gönül, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Yeni Şafak
13:42 - 28/11/2014 Cuma
Güncelleme: 11:46 - 28/11/2014 Cuma
DHA

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla devam etti. 2 grubu ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve ayak tenisi oynadı. Antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı.


Mehmet Topal ve Diego Ribas, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Eskişehirspor maçı hazırlıkları yarın yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

BRUNO ALVES'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Portekizli oyuncu Bruno Alves'in doğum günü, tesislerde kesilen pastayla kutlandı. Yeni yaşına giren Bruno Alves'i teknik direktör İsmail Kartal ve takım arkadaşları kutladı.


Kutlama sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Bruno Alves, "Öncelikle bu aileyle beraber bir kez daha doğum günümü kutluyor olmaktan çok mutluyum. Takım arkadaşlarımızla beraber mutluluğumuzu sürdürmek istiyoruz. Çok özel bir duygu tabi benim için. Çünkü kendi ailemizden çok bu aileyle bir arada oluyoruz. O nedenle benim için çok özel bir doğum günü" dedi.

#Gökhan Gönül
#fenerbahçe
#ismail kartal
#bruno alves
#Can Bartu Tesisleri
9 yıl önce