|

Ferhat'a Mini Cooper mı gönderdik

3 Temmuz döneminde Fenerbahçe’nin Sivasspor kalecisi Korcan’a araba gönderdiği iddialarını hatırlatan G.Saray Başkanı, “Beşiktaş da bu hafta kornerden gol yedi‘ Kaleci şike yaptı!’ diyebilir misiniz?” savunmasını yaptı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2015 Cuma
Güncelleme: 01:10 - 22/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'da yarın yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığı sonlanacak Duygun Yarsuvat, dün düzenlediği basın toplantısıyla veda etti. Sözlerine Galatasaray'da birçok şeyi başardığını söyleyerek başlayan Başkan Yarsuvat, "Söz verdiğim şeyleri gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Şampiyon olmadan kimsenin konuşmasını doğru bulmuyorum” dedi.


“Artık başkan değilim. 2 gün sonra sıradan bir adamım” ifadelerini kullanan ve başkanlık seçiminde bir oy hakkı olduğuna işaret eden Yarsuvat, “Kime oy vereceğimi neden söylemeyeyim ki? Üstelik başkan yardımcım. Benim tarafsız olma zorunluluğum yok. Tüzükte de yok bu. Dursun Özbek benim başkan yardımcım ve ona oy vereceğimi söylememde bir sakınca görmüyorum" sözleriyle de adayını açıkladı.



BU KOLTUĞA ALIŞIRSAK TEHLİKELİ OLABİLİR


G.Saray Başkanı veda konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Ben seçilirken 7 ay için geldiğimi söyledim ve ona göre oy aldım. Başkanlıkta kalmam için teklif geldi ancak kabul etmedim. Galatasaray koltuğu insanı şaşırtabilecek bir koltuk. Bu koltuğa alışırsanız sonu tehlikeli olabilir."



"Trabzonspor'a kaybettiğimiz karşılaşma en üzüldüğüm maçtı. Adeta yıkıldım o maçtan sonra... En mutlu olacağım olay ise daha yaşanmadı. İnşallah haftaya onu da yaşayacağız. Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'a söz söyleyenler var. Ne yani biz şimdi ona Mini Cooper mı gönderdik? (3 Temmuz döneminde Fenerbahçe'nin de Sivasspor kalecisi Korcan'a Mini Cooper marka araba gönderdiği iddia edilmişti) Dünyanın her yerinde kaleciler hatalı gol yiyor. Beşiktaş da bu hafta kornerden gol yedi. 'Kaleci şike yaptı!' diyebilir misiniz?"



Zaten Souness KADIKÖY'e bayrağı dikti


G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, toplantı sonrası basınla özel sohbet etti. Sohbetten şu notlar çıktı: "7 aylık döneminiz- deki tek eksik Kadı- köy'de Fenerbahçe galibiyeti. Ne dersiniz?" "Gerek yok ki Souness zaten bayrağı dikmişti. Bir de biliyorsunuz karanlıkta kupa aldık." "Bir daha böyle zor şartlarda göreve tekrar gelir misiniz?" "Evet göreve yine talip olurum."  "TFF Başkanı olmayı düşünür müsünüz?" "Beni kimse aday göstermez ben de istemem zaten."  “Abdurrahim Albayrak, 'Duygun Yarsuvat bizi kıskanmadı' açıklaması yaptı… “Talihsiz bir açıklama (gülerek) Kimi kastettiği belli. (Ünal Aysal ve Hamdi Yasaman'ı işaret ediyor)



Sneijder: Şike iddialarına gülüyorum


Wesley Sneijder, G.Birliği maçında attığı golde şaibe olduğu iddialarına cevap verdi. Hollanda basınına konuşan Sneijder, "Buna ancak gülebilirim. Tam bir saçmalık" dedi ve ekledi: "Kaleci, topun geçtiğini anladıktan sonra yere düşme pozisyonunu ayarladı. Bence mantıklı açıklaması bu." Pazar günkü derbiyi de yorumlayan Sneijder, "Beşiktaş'ı yenersek hemen hemen şampiyon olmuş sayılırız" ifadesini kullandı.



4 yemeye devam ederdik


"Geldiğimizde Başakşehir maçı vardı 4 yediğimiz... Abdurrahim Albayrak'ı maça gönderdim. Ağlayarak döndü. Sonrasındaki bir takım yemeğinde bir yalnız adam gördüm (Prandelli) O zaman 'bu iş bitmiş' dedim. O gün yola devam etseydik takım 4 yemeye devam ederdi."



F.Bahçe Başkanı olursam anlarım


"F.Bahçe ve G.Saray arasındaki düşmanlığın sona ermesi için çalıştım. Şükrü Saracoğlu Stadı'na gittim. Vaktim çok azdı. Başarılı oldum, hiç değilse tohumlarını ektim. Bu çekişmede sorumlu olanlar yöneticilerdir, bizleriz. Spor bir eğlence. Beni F.Bahçeliler nasıl görüyor bilemem. Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı koyarsam, beni de seçerlerse nasıl gördüklerini anlarım."



Bu takım Fatih Terim'in eseri


“Seçildiğimizde obez bir Galatasaray devraldık. Radikal tedavi metodları uyguladık ve başarılı olduk. Fatih Terim, şampiyonluğa oynayan takımın kurucusudur. Bu takımı biz kurmadık. Fatih Terim'e özel olarak mektubu yazdım."









#galatasaray
#Wesley Sneijder
#Trabzonspor
9 yıl önce