|

FIBA'dan Trabzon'a tam not

FIBA yetkilileri, Trabzon'da 24-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak EuroChallenge Kupası Final-Four karşılaşmaları için Hayri Gür Spor Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Yeni Şafak
15:44 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:47 - 1/04/2015 Çarşamba
DHA

FIBA'nın organizasyon ve medya-iletişimden sorumlu yetkilileri Natalie Sandmann ile Sakis Kontos, 7500 kişilik Hayri Gür Spor Salonunu inceledi. Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Genel Sekreteri İbrahim Kul, FIBA yetkililerinin Hayri Gür Spor Salonu'nu beğendiklerini, bazı küçük taleplerde bulunduklarını belirterek, "Organizasyona kadar eksiklikleri hazır hale geleceğiz.



Turnuvaya en iyi şekilde ev sahipliği yapacağız" dedi. Organizasyonun heyecanını şimdiden yaşadıklarını ifade eden İbrahim Kul, "Tüm Trabzon halkının, basketbol severlerin tribünleri doldurmalarını, coşkuyla takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Kentimize gelenlere de en güzel misafirperverlik örneği göstereceğiz" diye konuştu.



24-26 Nisan tarihlerinde oynanacak Final-Four maçlarına Trabzonspor Medical Park'ın yanı sıra Fransa'nın Nanterre, Romanya'nın Energia ve Almanya'nın Fraport Skyliners takımları katılacak. Trabzonspor Medical Park, Final Fourdaki ilk maçını 24 Nisan'da Romanya'nın Energia takımıyla oynayacak. İlk günü galipleri 26 Nisanda şampiyonluk için mücadele edecek.


#FIBA
#Trabzon
#EuroChallenge
#Final-Four
#Hayri Gür Spor Salonu
9 yıl önce