|

Figüranlar olarak iyi hizmet ettik

Ali Dürüst, sezon başından beri planlanmış olan oyunda rolleri iyi oynadıklarını söyleyerek play-off sistemini ve gelinen noktayı eleştirdi

00:00 - 7/05/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:54 - 7/05/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Figüranlar olarak iyi hizmet ettik
Figüranlar olarak iyi hizmet ettik

G.Saray 2. Başkanı Ali Dürüst, karşılaşma sonrasında "Bu oyun sezon başından beri kurulmuştu, biz de bunun figüranları olarak iyi hizmet ettik' yorumunu yaptı. Trabzon'da oynanan derbinin sonucunun futbolcuları etkilediğini kaydeden Dürüst, play-off sistemini eleştirdiği ifadelerinde "Biz zaten uzatmaları oynuyoruz. En yakın rakibimize 9, diğer rakiplerimize de 20 puan fark atıp, 34 haftalık bölümde galip geldik. Ancak 'bir şampiyona daha oynayalım' dediler. 'Oynayalım' dedik. Önceden organize olmuş bir şey. Burada tek ceza gören müessese Galatasaray oldu. Trajikomik bir olay' değerlendirmesini yaptı.


Terim'in sabrı taştı!

PFDK tarafından verilen 3 maçlık ceza nedeniyle karşılaşmayı locadan takip edebilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim özellikle yenilen gollerden sonra öfkeden deliye döndü. Terim kulübede olmasına karşın talimatlarını kulübün basın sorumlusu Cenk Ergün'ün telefonla ilettiği mesajlarla kulübeye bildirdi. Maçı elinde özel olarak yapılan sabır tespihi ile izleyen deneyimli teknik adam son, Beşiktaş'ın son 3 dakika içinde attığı goller sonrası adeta çıldırdı. Terim sinirden elindeki su şişesini fırlattı. Galatasaray çalıştırıcısının maç sonrası özellikle savunma oyuncularını sert dille azarladığı öğrenildi.


Şampiyon bizi ilgilendirmez

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Galatasaray karşısında erken gol bulmaları halinde kazanabileceklerini söylediği yorumunda gerçek kimliklerini ikinci yarıda sahaya yansıtabildiklerini kaydetti. G.Saray'a karşı alınan beraberliği iyi bir sonuç olarak gören Tayfur, Trabzonspor maçının sonucunu bilip bilmedikleriyle ilgili soruya "Biz kendi oyunumuza konsantre olmuştuk. Son dakikaya kadar mücadelemizi bırakmadık. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuza bakıyoruz. Son maçta da öyle olacak' cevabını verdi.


12 yıl önce