|

Fikret Orman derbinin stadını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ve Partizan ile iç sahada yapacakları maçın hangi statta oynanacağını açıkladı.

Sabah
00:00 - 20/10/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:50 - 20/10/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Fikret Orman derbinin stadını açıkladı
Fikret Orman derbinin stadını açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Orman, yeni stat konusundan, kulübün mali yapısına önemli konularda görüşlerini dile getirdi.

İşte Fikret Orman'ın A Spor'a yaptığı açıklamalar:
"STADIMIZI EN KISA SÜREDE BİTİRECEĞİZ"

"Kesin tarihimiz var, en kısa sürede bitecek. O kadarını söyleyeyim. Çalışıyoruz. Tabi iki bayram bize yaklaşık bir ay kaybettirdi. ama hep şunu söylüyorum; bu stat Beşiktaşlıların parasıyla yapılan bir stat ve finansman itibariyle de çok yüklü bir ağırlığı var. En kısa sürede bitireceğiz inşallah, temenni olarak söylüyoruz. Stadımızda şampiyonluk turumuzu atmak istiyoruz."

"FENERBAHÇE MAÇINI OLİMPİYAT'TA OYNAYACAĞIZ"

"Yönetim Kurulu ile tartışmadık bu mevzuyu fakat ligde önümüzdeki iç saha maçımız Fenerbahçe'yle. Onu Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Sonra Partizan gelecek İstanbul'a, onu da Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Ondan sonraki kasımın sonundaki maçımızı belki Ankara'da da oynayabiliriz. Bir aramızda tartışmamız lazım."

"BEŞİKTAŞ'IN KİMSEYE BORCU YOKTUR"

"Beşiktaş'ın bir yalan beyanı yoktur. Bütün vermiş olduğumuz beyanlar doğrudur. Beşiktaş'ın biz geldiğimizde 17 tane CAS'ta yani UEFA'daki mahkemelerde davası vardı. Şu anda bizim hiçbir davamız yoktur. Günü gelen, vadesi gelen hiçbir borcumuz da yoktur. Biliyorsunuz bundan bir hafta evvel Sosa'nın da bonservisini aldık, onun da parasını ödedik. Tabi UEFA'nın bazı kuralları var. Onlara göre inceleme yapacaklar. Daha bir temasımız olmadı. Ama bir şey çıkacağını tahmin etmiyorum."

"TFF BAŞKANLIĞINI ASLA DÜŞÜNMEM"

"Hiç öyle bir niyetim de yok, amacım da yok. Hayatımda aldığım en önemli ve en gurur duyduğum görev Beşiktaş Başkanlığı. Şu anda öyle bir niyetim yok."

9 yıl önce