|

Fikret Orman Talisca ile tarihe geçecek

Beşiktaş başkanlığına seçildiğinden bu yana yaptığı akılcı transferlerle dikkat çeken Fikret Orman, kiralık olarak kadrolarında bulunan Anderson Talisca'nın bonservisini almak için Ocak ayından itibaren girişimlerde bulunacak.

Yeni Şafak ve
15:01 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 15:39 - 22/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlılarda iki Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlılarda iki Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Beşiktaş'a bir çok yıldız ismi kazandıran ve bunu uygun rakamlarla halleden Fikret Orman, sezon sonunda bu tarzını tek bir futbolcu için değiştirecek.

Siyah beyazlıların başkanı önceki günlerde TRT ekranlarında Anderson Talisca'nın bonservisini alabileceklerini ifade etmişti. Orman ve yönetimi konuya ilişkin ilk girişimlerine başladı. Menajer Jorge Mendes'le olan bağlantılarını bu transfer için kullanmak isteyen Beşiktaş, Brezilyalı yıldız için 15 milyon Euro'luk bütçe ayırdı.

Talisca'yı 'Mendes' satacak

Beşiktaş'ın Talisca'yı Jorge Mendes aracılığıyla almasının en büyük sebeplerinden biri de Portekizli menajerin oyuncuyu kısa bir süre içerisinde ciddi bir rakama satabilecek olması. Siyah beyazlılar, böyle bir transferi gerçekleştirmesi halinde Mendes'e oyuncunun bonservisinden pay da vermeyi düşünüyor.

Talisca'nın yıllık ücreti 3.5 milyon Euro olacak

Beşiktaş'la ikinci sezonu öncesinde siyah beyazlı kulüpten sözleşme zammı alan Anderson Talisca, siyah beyazlılara uzun süreli imza atarsa yıllık 3.5 milyon Euro kazanacak. Futbolcunun serbest kalma bedeline ise oyuncunun menajeriyle birlikte karar verilecek.

Beşiktaş'ın bonservisine en çok para verdiği futbolcular;
  • Rodrigo Tabata: 8 milyon Euro
  • Ricardo Quaresma: 7.3 milyon Euro
  • Ayhan Akman: 6.5 milyon Euro
  • Demba Ba: 6 milyon Euro
  • Matias Delgado: 5.5 milyon Euro


Vai ser mais um Ano Maravilhoso com essa Camisa 9️⃣4️⃣ 🦅🦅⚫️⚪️

andersontalisca (@andersontalisca)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Talisca
7 yıl önce