|

Florya'da kutlama, Ümraniye'de protesto

Galatasaray'ın kendi sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmasının ardından, Galatasaraylı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kutlama yaptı. Beşiktaş taraftarı ise Ümraniye'de siyah-beyazlı futbolculara tepki gösterdi.

Yeni Şafak
10:50 - 25/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 08:01 - 25/05/2015 Pazartesi
DHA

Sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp slogan atarak, davul-zurna eşliğinde galibiyet coşkusunu yaşadı. Otomobilleri ile korna çalarak tesisin 'B' kapısı önüne gelen taraftarlar, burada kontak kapatıp araçlarının üzerine çıkarak Galatasaray bayrağı açtı. Davul-zurna eşliğinde galibiyet coşkusunu kutlayan sarı-kırmızı taraftarlar hep bir ağızdan sloganlar atıp meşaleler yaktı. Bu sırada, taraftarlardan bazıları tesisin demir kapısına tırmanarak içeriye girmeye çalıştı.



Kutlamalar gece boyunca sürerken, Galatasaraylı futbolcuları taşıyan takım otobüsünün ise arka kapıdan tesise giriş yaptığı öğrenildi.



Beşiktaş'a Ümraniye'de protesto

Beşiktaşlı taraftarlar, Galatasaray'a 2-0 mağlup olan takımlarını BJK Nevzat Demir Tesisleri önünde protesto etti. Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri önünde toplanan az sayıda Beşiktaşlı taraftar, Galatasaray yenilgisi sonrası futbolcuları protesto etti. Yönetimi istifaya çağırdı.


#ümraniye
#protesto
#beşiktaş
#galatasaray
#kutlama
#florya
9 yıl önce