|

Futbol sevgisi 'sınır' tanımadı

Cihan
00:00 - 22/04/2012 Pazar
Güncelleme: 18:07 - 22/04/2012 Pazar
Yeni Şafak
Futbol sevgisi 'sınır' tanımadı
Futbol sevgisi 'sınır' tanımadı

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak derbi için yurt dışından yüzlerce Galatasaray taraftarı İstanbul'a geldi. Gurbetçi taraftarlar, centilmence bir maç temennisinde bulundu.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda gözler Galatasaray - Fenerbahçe derbisine çevrildi. Atatürk Havalimanı'nda da Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yoğunluğu yaşanıyor. Ezeli rakiplerin bir araya geleceği müsabaka için yurt dışından da taraftarlar akın akın geliyor.

Derbi için Kıbrıs'tan gelen Evrim Çalışkan, bilet bulmakta zorlandığını söyledi. Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının dünyanın sayılı derbilerinden olduğunu aktaran Çalışkan, “Geldiğim uçağın 4'te 3'ü Galatasaray taraftarıyla doluydu. Kıbrıs'ta Galatasaray'ın büyük bir taraftar topluluğu var.” dedi.

Mehmet Başkan ise Galatasaray sevgisinin kilometrelere sağmayacağını söyledi. Maçı iki farkla alacakları tahmininde bulunan Başkan, “Kombinem var. Fenerbahçe ile yapılan her maçta burada oluyorum. Centilmen bir maç olsun, temiz maç olsun. Maçın galibi zaten belli.” diye konuştu.

Maç için yurt dışından gelenler arasında 12 yaşındaki Tuna Veysi'de vardı. Galatasaray'ı çok sevdiğini söyleyen Tuna, maçı her türlü alacaklarını kaydetti.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi, bu gün saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak.

12 yıl önce
default-profile-img