|

Futsal değil fiyasko ligi

İstanbul Üniversitesi’nin şampiyonluğuyla sona eren İstanbul Futsal Ligi büyük bir fiyasko oldu… Takımlar üçüncülük maçına bile gelmezken grup aşamasında 12 maçtan sadece 3’ü oynanabildi.

Yeni Şafak ve
17:57 - 6/03/2015 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 6/03/2015 Cuma
Yeni Şafak

Yaklaşık 600 amatör spor kulübünün yer aldığı İstanbul’da, Beykoz Şahin Köktürk Spor Salonu’ndaki şampiyona için sadece sekiz ekip müracaat etti. A Grubu’nda İstanbul Üniversitesi, Gökçealispor, Öz Alibeyköyspor, Selamsızspor; B Grubu’nda Nişanca Kalespor, Anadolu Hisarı İdman Yurdu, Soğuksuspor ve Fatih Hilalspor yer aldı.


A Grubu’nda sadece İstanbul Üniversitesi-Öz Alibeyköyspor karşılaşması oynanırken bu müsabakayı İstanbul Üniversitesi 17-1 kazandı. Bunun dışında gruptaki tüm maçlar hükmen sonuçlandı. Bu sayede Öz Alibeyköyspor, İstanbul Üniversitesi’nin ardından ikinci oldu.


B Grubu’nda Soğuksuspor’u 12-7 yenen Anadolu Hisarı Nişanca Kalespor’a 15-3 yenildi. Fatih Hilalspor’un hiç maça çıkmadığı bu grupta Kalespor averajla birinci olurken (Onlar da Soğuksuspor’a hükmen yenildiler) Anadolu Hisarı ikinci oldu.


Anadolu Hisarı ve Öz Alibeyköyspor arasındaki üçüncülük maçına iki ekip de gelmezken bugün oynanan final maçında İstanbul Üniversitesi, Kalespor’u 7-3 yenerek Türkiye Şampiyonası’na gitme hakkını kazandı.

Sarı-Yeşilliler böylece sadece 2 maç yaparak Türkiye Şampiyonası vizesi aldılar.
#futsal
#istanbul
#öz alibeyköyspor
#istanbul üniversitesi futsal takımı
9 yıl önce