|

Galatasaray kafilesi Trabzon'da

Spor Toto Süper Ligin 15 haftasında, yarın deplasmanda oynayacağı maç için Galatasaray bugün özel bir uçakla saat 17.30da Trabzona gitti.

Yeni Şafak
17:58 - 18/04/2015 суббота
Güncelleme: 15:00 - 18/04/2015 суббота
DHA

Sakat ve eksik oyuncuları olmadığını söyleyen Galatasaray Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak çok sevdiği bir arkadaşını trafik kazasında kaybettiği için çok üzgün olduğunu belirterek şöyle konuştu:



" Sabah yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim. Allah'tan rahmet diliyorum, başsağlığı diliyorum ailesine. Bahtiyar kardeşim çocukların bize emanettir.



Zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Trabzonspor çok güçlü bir takım. Çok koşan,çok pres yapan, hücumda çok etkili olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Zorluğunu biliyoruz. Sakatımız yok. Allah'ın izniyle Trabzon'dan galibiyetle dönmek istiyoruz. İnşallah güzel bir futbol olur milyonlarca insan evlerinde iyi bir futbol seyreder. İnsanları üzmeden kırmadan üç puanla döneriz.


THYden kiralanan özel bir uçakla İstanbuldan Trabzona giden Galatasaray Futbol Takımı Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise şunları söyledi:



Sezonun en önemli, en zor deplasmanına gidiyoruz Trabzon maçları zor ama hep zevkli olmuştur şampiyonluğu hedefliyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Lider gidip lider döneriz inşallah. Yarış sonuna kadar devam edecek



#süper lig
#trabzon
#galatasaray kafilesi
9 лет назад