|

Galatasaray sevgisi rötar dinlemedi

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu hafta randevusunda yarın Manisa'da Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak Galatasaray, İzmir'e rötarlı geldi. Sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan uçak, Adnan Menderes Havalimanı'na yaklaşık 1 saat 15 dakika gecikme ile inerken, alanda bekleyen 100 kadar taraftar, sarı-kırmızılı ekibi coşkuyla karşıladı.

Yeni Şafak
21:57 - 3/05/2015 Pazar
Güncelleme: 19:03 - 3/05/2015 Pazar
DHA

Taraftarlar, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Emniyetin yoğun güvenlik engelini aşan bir taraftar koşarak Hamzaoğlu'na sarıldı.


Fotoğraf isteklerini kırmayan teknik adam, Onur Balıkçı isimli 14 yaşındaki engelli bir taraftara da ilgi gösterdi. Hamzaoğlu, engelli taraftarın, "Bu sene şampiyon olalım hocam" isteğini, "İnşallah" diyerek yanıtladı. Küçük taraftarla Sneijder, Burak ve Selçuk da fotoğraf çektirdi.



Sarı-kırmızılı kafile polis eskortlarıyla İzmir'de kamp yapacağı Swissotel'e geçti. Cezalı Chedjou ve Melo, sakat Hamit'in yanı sıra Pandev ve Dzemaili, kadroda yer almadı. Galatasaray kafilesi şu isimlerden oluştu: Muslera, Sinan, Telles, Hakan Balta, Semih, Koray, Sabri, Tarık, Selçuk İnan, Sneijder, Bruma, Yasin, Olcan Adın, Yekta, Emre Çolak, Umut, Burak, Sinan.

#galatasaray
#izmir
#akhisar
#Muslera
#Telles
#Hakan Balta
#Semih
#Koray
#Sabri
#Tarık
#Selçuk İnan
#Sneijder
#Bruma
#Yasin
#Olcan Adın
#Yekta
#Emre Çolak
#Umut
#Burak
#Sinan
9 yıl önce