|

'Galatasaray'a kolay teslim olmayacağız'

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde AKKÖK Holding'in sponsorluğunda mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, Galatasaray ile oynayacağı 4. hafta maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Şafak
15:10 - 25/11/2014 Salı
Güncelleme: 15:15 - 25/11/2014 Salı
IHA
İstanbul’da karşılaşacağı Sarı-Kırmızılı rakibi için özel önlemler alan Yalova ekibi sürpriz gerçekleştirmek istiyor. Yalova Atatürk Spor Salonu’nda hazırlıklarını antrenör Murat Saltan yönetiminde gerçekleştiren YOSK, hazırlık maçları ile de kritik maça hazırlanıyor. Hafta sonunda Galatasaray ile oynayacakları zorlu müsabakanın hazırlıklarını sürdüren YOSK'un kulüp başkanı Alpaslan Erkoç, güçlü rakiplerine kolay teslim olmak istemediklerini söyledi.


Galatasaray’ı zorlayacaklarını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Erkoç, “Bu sezon hem Türkiye, hem de Avrupa kupalarında boy göstereceğiz. Bizlerin buralara gelmesini sağlayan AKKÖK Holding'in üzerimizdeki katkısı çok büyük ve tartışılmaz. Ligde bu hafta sonu Galatasaray ile oynayacağız. Takımımız, antrenörümüz Murat Saltan yönetiminde çalışmalarını Atatürk Spor Salonu'nda sürdürüyor. İnşallah bu karşılaşmada rakibimize kolay teslim olmayacağız" diye konuştu.
#Yalova Ortopedikler Spor Kulübü
#Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi
#AKKÖK Holding
#Galatasaray
9 yıl önce