|

Galatasaray'da bir başkan adayı daha

Sarı-Kırmızılı Kulübün Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak olağanüstü genel kurulda eski yöneticilerden Cemal Özgörkey'in başkanlığa aday olacağını bildirdi.

Aa
00:00 - 30/09/2014 Salı
Güncelleme: 10:18 - 30/09/2014 Salı
Yeni Şafak
Galatasaray'da bir başkan adayı daha
Galatasaray'da bir başkan adayı daha

Aysal, Galatasaray Futbol Takımı ile Arsenal maçı için Londra'ya gitmeden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray Kulübü'nde gelecek ay sonunda yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını daha önce açıklayan Aysal, gazetecilerin seçimle ilgili sorusu üzerine, "Size iyi bir haber vereyim. Bu sabah öğrendiğime göre bir müddetten beri Cemal Özgörkey kardeşimiz başkanlık için hazırlanıyor. Geçtiğimiz 15-20 gün içinde hazırlıklarını başlatmıştı. Tamamlamış, büyük ihtimalle bugün o da adaylığını açıklayacak ve böylece benim de desteğime sahip olacak. Bir Galatasaray başkan adayı karşınıza çıkmış oldu. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

'Benim kararım belli'

Aysal, kendisinin aday olup olmayacağı yönündeki soruya, "Benim kararım belli ama Galatasaray'da hizmet kesintisiz devam eder. Cemal Özgörkey diğer adaylar kadar aynı şekilde Galatasaray'a hizmet etmiş iyi bir iş adamıdır. Galatasaray'ın bugünkü yaşam tarzını imkanlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi bilen, buna göre de hesabını kitabını yapmış, Galatasaray'ı yönetebilecek her türlü güce ve tecrübeye sahip bir kişi. Herkesten önce ben kendisine başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

Cemal Özgörkey ile görüşüp görüşmediği sorusu üzerine de Aysal, "Tabii dün konuştum. Daha önce de bir iki kez konuşmuştum. Hazırlıklarını büyük bir itinayla yaptı. Tahmin ediyorum bu sürece o da yetişmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da ilk aday, eski başkanlardan Alp Yalman olmuştu.

9 yıl önce